torsdag 21 oktober 2010

Längtanslådan igen

Idag kollade jag till min låda under sängen "Längtanslådan". Under cirka två och ett halv års tid har den med jämna mellanrum fyllts på med bebiskläder som jag någon gång hoppas kunna ta på min dotter eller son.
Ibland tvekar jag om det någonsin kommer att bli så och ibland är jag mer hoppfull.

När reportern var här i tisdags frågade han efter en stund om han fick se min låda under sängen, då han hade läst om den här på bloggen. Naturligtvis visade jag den, men idag drog jag fram den och kollade lite mer noga vad det egentligen är jag har köpt och hur mycket jag handlat för.
Det mesta har jag köpt när det varit rea, men trots det så har jag lagt ut nästan 900 kronor. Mina favoriter är Barbrapappa-strumporna (längst ner till höger på bilden) samt den gula bodyn med kossan på (längst ner till vänster)

Helknäppt, jag vet! men tron att jag någon gång ska få klä på dom här kläderna på någon gör att den längtan och den långa väntan känns något lättare.

4 kommentarer:

  1. Vad gjorde vi utan längtan och hopp? Det är skönt att få drömma.

    SvaraRadera
  2. Knäppt? Inte alls. Fina du. Klart du köper lite. Längtar. Och måste kunna sitta och titta i längtanslådan lite då och då. Att drömma förgyller verkligheten. Och jag hoppas så mycket att dina drömmar blir verklighet.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Det är inte det minsta knäppt! Snart får ni använda dom <3 Kram

    SvaraRadera
  4. Vilken fin längtanslåda du har, min är inte så färgglad men den finns :-)
    Det är klart att våra framtida barn någon gång kommer att kunna har grejerna! Det får vi både hoppas och tro!!
    Många kramar

    SvaraRadera