lördag 15 januari 2011

Dagen och ingen har ringt

Inget samtal från Fertilitetscentrum vilket betyder att det åtminstone finns ett embryo åt mig i morgon. Jag hoppas också att det finns några små som går att frysa också.

Under dagen idag har vi varit på Naturhistoriska museet och sedan ätit lite mat på ett fik på Linnégatan tillsammans med familjen B. Jag vankade omkring som en tant då jag hela tiden känner av värken i min mage.

Nu är vi tillbaka på hotellet ett stund för klockan 18 ska vi iväg igen. Då är vi bjudna till den familj som jag var barnflicka i år 1997-98. Flickan var då 1½ år. Nu är hon snart 15... Vad tiden har gått. Jag måste ha blivit gammal...

8 kommentarer:

  1. Hoppas på många fina små embryon!
    Du har en award att hämta hos mig...

    SvaraRadera
  2. Skönt att de inte ringt! Håller tummarna för imorgon!

    SvaraRadera
  3. Underbart, vad glad jag blir :)

    Den här gången är det ett guldägg de sätter tillbaka, ha en fin kväll och lycka till imorgon!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Så härligt. Lycka till i morgon.

    SvaraRadera
  5. Så skönt att telefonen varit tyst idag, jag håller tummarna för morgondagen - att ni får ert guldägg!
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Vanka som en anka... fy fan, jag får lite ångest inför nästa behandling trots att det inte är dags förens ca 9 veckor.. Håll ut, det blir snart bättre! Ha det så mysigt ikväll, ta hand om varandra och mys ordentligt :-)

    SvaraRadera
  7. Skönt att du inte fått något samtal från kliniken! Hoppas att det ligger minst ett guldägg och väntar på er när ni kommer dit imorgon. Som vanligt håller jag tummarna för er!
    Kram

    SvaraRadera