onsdag 4 maj 2011

På smällen

Handlade den här boken idag. Har kikat på den ett bra tag, men inte köpt den förrän nu.

''''

6 kommentarer:

  1. Har också köpt den boken. Är riktigt roligt skriven.

    SvaraRadera
  2. Jag läste den från pärm till pärm när jag väntade första barnet. Jag tycker den är störtskön och inte så pekpinneaktig. Mer som en schysst kompis än en informationsbok :)

    SvaraRadera
  3. Åh, vad tyckte du om boken? (förstår att du inte hunnit läsa hela men iallafall) Något att ha eller? Alltid kul/intressant att läsa om något man själv går igenom (allra helst om graviditeten) tycker jag. Köpte själv en del böcker när jag väntade första men ingen jätte bra bok tyvärr.

    SvaraRadera
  4. HOppas ni aldrig får uppleva detta, igår var jag och min fästman på UL och då upptäcktes ett allvarligt hjärtfel med flera komplikationer, så vi kommer tyvärr inte behålla det.
    Livet känns rätt jobbigt nu.

    SvaraRadera
  5. Jag har faktiskt också köpt den =) Har inte börjat läsa den ännu tänke att jag skall göra det under semestern. Har hört så mycket om den att jag var tvungen att köpa den =)

    SvaraRadera
  6. Snart mamma till två: Jag har än så länge bara hunnit bläddra i den och läst lite här och där, men jag tycker att den verkar bra och informativ samtidigt som den är skriven på ett humoristiskt sätt.

    Anonym: Jag beklagar att er bebis måste tas bort. Jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas. Många kramar till er båda.

    SvaraRadera