fredag 20 maj 2011

Skulle varit en milstolpe idag

Idag, om världen varit rättvis, hade det varit halvtid i graviditeten. 20 veckor (140 dagar) passerad och 20 veckor (140 dagar kvar).

Istället sitter jag i soffan med tårarna strömmande längs kinderna och vet inte om eller när jag kommer att vara gravid igen.

Jävla värld! Jävla skitdag!

12 kommentarer:

  1. Massa kramar från mig till dig!

    SvaraRadera
  2. Världen är bra orättvis! Jag kan inte fatta att det finns människor som lever min värsta mardröm, att något ska hända barnet jag bär på. Jag önskar er all lycka och jag ber till gud att det en vacker dag ska gå vägen för er. Massa kramar och kärlek till er!

    SvaraRadera
  3. Är så ledsen för er skull att ni inte får uppleva resten av milstolparna denna gång. Många varma kramar till er idag!

    SvaraRadera
  4. Lider med dig! Ta hand om varandra nu och jag önskar er all lycka till att du blir gravid igen! KRAM!!!

    SvaraRadera
  5. Önskar livet skulle vara rättvist!! Ta hand om varandra.
    Kramar om!

    SvaraRadera
  6. Skickar en massa kramar till er. Livet är grymt och orättvist många gånger. Fick själv reda på idag att jag drabbats av en ofostrig graviditet så jag är inte så bra på att peppa just nu, jag är både arg, ledsen och besviken på livet. Men jag hoppas att det snart ska komma ljusare tider för oss båda, även om det är svårt att se just nu. Många kramar till dig/er!

    SvaraRadera
  7. Lider med er.

    Håller tummarna för att ni ska bli gravida igen.

    Livet är verkligen orättvist.

    KRAM

    SvaraRadera
  8. Det borde verkligen finnas en fast forward-knapp på livet så att man bara kunde spola förbi hela helvetet och stoppa när livet är bra igen.

    SvaraRadera
  9. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig20 maj 2011 kl. 20:21

    Skitdag. Skitvärld.

    SvaraRadera