onsdag 13 juli 2011

Dags att gräva hål

Idag har vi varit på Billbäcks plantskola och fikat i deras mysiga café samt köpt två klematis. Så i morgon har mannen ett stort beting - Att gräva ett stort hål där mina nya plantor ska sättas. Det blev en Miss Bateman och en Multi blue. Dessutom får mannen sätta upp armeringsnät som de ska klättra på. Sedan hoppas jag på att jag får många fina blommor på plantorna nästa sommar!

Som vanligt har vi naturligtvis varit en stund hos Pojken. Min man brukar säga så "Ska vi gå till Pojken?" Jag tycker det är så fint! Idag satt vi där på bänken så länge så att vår skinkor domnade bort. Kanske skulle be kyrkan att lägga ut mjuka dynor... Idag sa vi inte mycket när vi satt där utan satt mest i våra egna tankar samt studerade en liten gråsparv som satte sig bredvid Dutts blomvas och försökte dricka vatten ur en annan vas. Det kändes som det inte fanns så mycket att säga idag. Inget nytt har hänt. Allt är sagt, minst en gång. Tystnade var talande för vad vi känner.

Idag hälsar jag Malin välkommen som följare på min blogg. Hon läste för länge sedan min gamla blogg och har nu hittat till den här. Välkommen!

2 kommentarer: