fredag 26 juli 2013

7 månader

Idag är lillkillen hunnit bli sju månader.
Mycket händer med honom just nu, men det han helst av allt vill är att krypa. Han blir så arg när han ligger på golvet och inte tar sig framåt. Han klarar av att komma upp i "krypposition", men sedan säckar han ihop utan att ha kommit ens en millimeter framåt...

Just nu är både jag och mannen lediga och vi gör kortare utflykter om dagarna. Ibland bara en utflykt till en glasskiosk, men det blir ett avbrott hemifrån och lillkillen får se lite annat än bara oss två för en stund.

Vi har mer och mer introducerat vanlig mat så nu äter han gröt till frukost, smörgås och fruktpuré som förmiddagsmellanmål, barnmatsburk och ersättning till lunch, gröt som eftermiddagsmål och så ersättning som kvällsmål precis före läggdags. En favorit är hallon som vi plockar direkt från busken.

Mitt i alltihopa fick vi tråkiga nyheter. J och M som väntade sitt tredje barn fick ett MA för några dagar sedan. Faan att det ska behöva drabba även dom. Hon var gravid i vecka 17, men bebisen hade slutat leva redan i vecka 12 utan att kroppen fattat det. Vi är så ledsna för deras skull och våra tankar har funnits med dom ända sedan det hände. Vi finns här för er!

Länge sedan jag skrev och jag vet inte hur framtiden ser ut för bloggen. Den kommer kanske inte dö helt, men det blir längre tid mellan inläggen. Tiden finns att skriva men inte lusten...

4 kommentarer:

  1. Usch va tråkigt att höra om J & M, sånt är alltid hemskt och orättvist. Hälsa dem!

    Lillkillen blir stor nu, snart får ni fullt upp när han ska börja springa och busa med er!

    Hälsa familjen! Kram

    SvaraRadera
  2. Vad synd att din bloggarlust har försvunnit. Jag tittar in titt som tätt för att se om där finns nåt nytt inlägg

    SvaraRadera
  3. Jag tittar också in här ibland och håller tummarna att du fortsätter blogga. Gör du det inte förstår jag dig och önskar lycka till i framtiden för dig Olle o familjen.
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  4. Samma med min tjej, hon tippar framåt och gungar men sedan inget mer :D Hon är konstig nog lite senare än sin bror, som reste sig mot möbler när han var 8 månader, vilket Vega snart är...Men rätt som det är så händer det! Roligt att följa deras utveckling. Keep on blogging :)

    SvaraRadera