måndag 16 december 2013

Adventstider

Anonym frågade igår om vi fortsatt med vår tradition att varje adventsmorgon gå upp tidigt, tända adventsljusstaken och fika.

Nja... Olle har varje söndag, eller alla dagar förresten, gått upp tidigt. För tidigt i mina ögon ibland. Så dessa söndagar i advent har det blivit att jag istället fått sovmorgon, vilket inte är helt fel eftersom alla dagar börjar senast klockan sex. Nästa söndag får dock killarna i huset fira advent själva för då är jag i Ullared!

Olles sömn har fortfarande mycket att önska. Vissa nätter sover han utan att vakna, men andra nätter vaknar har upp till tre gånger och har jättesvårt att somna om och sedan vaknar han dessutom väldigt tidigt på morgonen. Därför har jag brukat tagit sovmorgon när jag haft möjlighet.

Naturligtvis har vi fortfarande tänt adventsljusen och fikat tillsammans, men det har nu hunnit blivit ljust ute.

Igår köpte vi gran! Vi tog den största vi kunde hitta, eller vad tycker ni? Tänker att en stor riktig gran inte kommer att få vara i fred i år. En viss pojke skulle antagligen lyckas klättra upp i granen och plocka ner stjärnan :-) Vi tar nya tag med riktig gran nästa år.


1 kommentar:

  1. När är det tänkt att olle ska börja på dagis?

    SvaraRadera