söndag 23 maj 2010

Hus eller inte?

Har idag varit på husvisning. Det var vi och sedan ett helt gäng med par med barn eller gravida magar. Vi kände oss lite malplacerade när vi tittade runt i huset på 150 kvm samt 50 kvm biyta som ligger i ett lugnt barnvänligt område.

Huset är byggt 1916 med renoverat på senare år, men mycket går i äldre stil med fina trägolv och fina gamla fönster. Trädgården var stor med äppelträd, vinbärsbuskar, rabarber och syrenhäckar.

Utgångsbudet är 2,6 miljoner och enligt mäklaren hade det varit ca 20 par och tittat. Vet dock inte om alla var intresserade.

Jag tror faktiskt att jag är kär!

Är det dumt att köpa hus när man inte vet om man någon gång kommer kunna inreda ett barnrum?

7 kommentarer:

  1. Om ni tycker om huset är det klart att ni ska försöka köpa det. Det låter fint men dyrt.

    SvaraRadera
  2. Klart att man kan köpa hus ändå!

    SvaraRadera
  3. Verkar jättefint! Klart ni kommer få inreda ett barnrum! Dessutom är det ju roligt att få komma i lite andra tankar....tycker iaf jag som ska köpa hus nu.

    SvaraRadera
  4. Jag har precis flyttat till hus och det är helt fantastiskt! DEt bästa vi har gjort. Vi har i baktanken att vi kanske inte kommer att få intreda ett barnrum, men varför skall vi två inte få bo bra och som vi vill endå?

    SvaraRadera
  5. Håller med En längtan, klart ni ska bo som ni vill och där ni trivs. Sedan är det ju fantastiskt att ni har det utrymme ni behöver när det är dags :) kram

    SvaraRadera
  6. Det är dumt att sluta drömma och kämpa för det man vill ha. Att köpa hus om man vill ha det är absolut någonting bra!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  7. Tack för alla kommentarer. Tyvärr blev inte det här huset vårt.

    SvaraRadera