lördag 26 oktober 2013

10 månader

Idag har lillkillen hunnit bli 10 månader. Ojoj!

Detta firar vi idag med att åka till grannstaden för att köpa fågelmat hos Slåttergubben, besöka på Cloetta samt att Moster kommer på besök i eftermiddag!

Två månader kvar till ettårsdagen som vi faktiskt redan börjat planera lite inför... Tidigt kanske, men det är ju kul :-)

Det blir inte så många inlägg här nu. Vi får se vad som händer med bloggen. Kanske självdör den eller så kommer det sporadiska inlägg då och då. Vi får se.

Han gillar att kolla på fåglarna vid fågelmatningen.

3 kommentarer:

 1. Grattis på 10månadersdagen söte lille Olle! Min man brukar prata om slåttergubben och fågelfoder. Vi bor långt därifrån men man kan tydligen beställa hem. Brukar du köpa och är den bra? Vad är fördelen med den jämfört med lantmannaföreningen? Min man talar sig varm för den trots att vi aldrig köpt något.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack säger Olle!
   Man kan handla på nätet och få det levererat hem.
   Detta är andra säsongen som vi köper fågelmat från Slåttergubben. Deras mat är helt ekologiskt och det tycker jag är bra! Dessutom har de förmånligt pris på skalade solrosfrön. Skalade solrosfrön har börjat komma i vanliga butiken men då är priset mycket dyrare än via Slåttergubben. När solrosfröna är skalade redan från början så slipper man ju skalen på backen och dessutom slipper man ju betala för skalen! 25 kg skalade motsvarar cirka 50 kg oskalade.
   De har mycket roliga blandningar som inte finns i vanliga butiker. Förra året köpte jag till exempel hirskolvar vilket "mina" pilfinkar älskade.

   En av killarna som driver Slåttergubben är en kollega till min man så det är ju den vägen som vi fått nys om dom.

   Kolla in på deras hemsida slattergubben.se och vidare till webbutiken så ser du vad de har för något. Tror också att det är fraktfritt om man köper över ett visst antal kilo.

   Oj, det blev visst lite reklam för slåttergubben detta...

   Radera
  2. Tack så mycket! då förstår jag att det säkert är bra. Vi får nog ta och beställa!

   Radera