lördag 5 oktober 2013

Gårdagens äventyr

Igår vaknade jag före Olle, vilket är väldigt ovanligt... Min klocka var ställd på kvart i sex eftersom jag skulle iväg till storstan på Underbara barn-mässan.
Då jag var inbjuden som vip-bloggare så skulle jag vara där halv nio på morgonen vilket innebar att jag satte mig i bilen vid halv sju. Väl där var jag en av cirka sjuttio stycken inbjudna bloggare som fick komma in på mässan före alla andra. Alla fick vi en vip-passerkort, en frukostpåse och en goodiebag. Sedan blev de som ville fotograferade av Kate Gabor. Hon tar bland annat alla officiella bilder på kronprinsessparet så lite speciellt var det att bli fotad av henne.

Väl inne på mässan hamnade jag ganska snart i Kids concepts monter där de hade utförsäljning av bland annat märket Pumpkin. Jag hittade då en bordslampa  för 80 kronor och ett plocktorn för 20 kronor! Mässans klipp!!

Sedan hämtade jag ut Loppi-påsen och köpte tre klädesplagg från Me&I. Till Olles förtjusning köpte jag också lite majskrokar!

Årets mässa tyckte jag var något mindre än förra året. Det var en känsla jag fick, men jag är inte säkert på att det verkligen var så. Mycket folk var det i alla fall som trängdes med varandra.

Efter dagen var jag nöjd och jag klarade att köra både dit och hem utan att köra vilse :-)
Goodiebag

Även dessa fanns i goodiebagen, men någon liten kille har redan tagit hand om dom

Mässans inköp

Loppipåsen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar