måndag 18 mars 2013

Varm i hjärtat

I helgen har Olle träffat sin morfar och G, moster och morbror, farmor och farfar. Jag blir helt varm i hjärtat när jag ser deras glädje över att Olle äntligen kommit till världen. Han har under dessa dagar gått från famn till famn och charmat alla med sitt leende.
Varmast blir jag när jag ser min pappa betrakta och bekanta sig med Olle. Hans första och kanske enda barnbarn.

Jag misstänker att den här lilla krabaten kommer bli ganska bortskämd ;-)

Idag blir jag också varm i hjärtat när jag i morse tog på honom den body som jag sydde i april 2011. Då var den tänkt att sitta på hans storebror, men nu har den äntligen kommit till användning. Olle bär den med stolthet!

3 kommentarer:

 1. Vilken gosig bild på Olle, och vilken fin body!
  Det ser ut som om den kommer från affärn, och det menar jag verkligen som en komplimang. Jag kan inte sy en sån i alla fall garanterat.
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej
  Va stor er kille blivit och gullig förstås
  Mvh BM

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Hamnade här lite av "misstag" (ett bra misstag). Läste din presentation och blev så rörd, så både ledsen och glad på samma gång. Vilken resa ni har gjort, och vad ni har fått kämpa. Otroligt. Kände igen vår egen situation då vi också kämpat för att få vår son, som kom till genom IVF. Sedan har jag blivit spontangravid men fått missfall- så det är lite som din historia fast omvänd. Nu ska vi snart påbörja en ny hormonbehandling för att försöka få ett syskon... Bor också i Norrköping, kul att läsa om någon vars liv påminner så mycket om ens eget! Kram till er alla!

  SvaraRadera