torsdag 16 maj 2013

Upp och ner

Enda sedan Olle kom har jag psykiskt mått både upp och ner. Just nu är det lite mera ner igen.
Därför ringde jag idag vårdcentralen och på tisdag ska jag få träffa en läkare för att prata om hur jag känner mig just nu. Kanske behöver jag vara sjukskriven någon eller några veckor för återhämtning och att då mannen är hemma med föräldrapenning. Vi får se vad läkaren tycker på tisdag.

5 kommentarer:

  1. Du är inte ensam :-) var inte rädd för att prata med bvc sköterskan om de.. det gjorde jag och fick samtalskontakt ...mår idag lite bättre men vissa dagar är fortfarande dippar...ta hand om er :-)

    SvaraRadera
  2. Mådde också jättedåligt en tid efter efterlängtade och högt önskade dotterns ankomst. Jag äter idag starka mediciner och får psykologhjälp. Mår mycket bättre än när det var som värst men sover tex fortfarande inte utan sömntabletter. Dottern är 9,5 månader nu och det började när hon var ca 1,5 mån. Jag tror inte att det är så ovanligt att det blir så här. Ville mest säga att du inte är ensam...

    SvaraRadera
  3. Så känner nog många. Det gjorde såg efter första barnet. Fick bra hjälp via BVC.
    Hoppas det vänder snart för dig.
    Efter långa och jobbiga väg till ett barn kan juno sätta sina spår. Kram

    SvaraRadera
  4. Kämpa på! Det är jättevanligt att man mår dåligt efter att fått barn! 10% av nyblivna föräldrar får någon slags förlossningsdepression har jag hört. Skönt att man kan få hjälp i alla fall! ♥ Sitter nu och redigerar den bilden som ni valt på Olle :)

    SvaraRadera
  5. Det är inga lätta känslor... Att kämpa länge för sitt barn och när det väl kommer så är hela världen som en berg-och-dalbana. Jag känner igen det så väl. Blev skickad till Spädbarnsteamet där vi fick prata med fantastiska kuratorer. Det finns fantastisk hjälp att få - skönt att ni får ta del av den. Och det blir bättre <3

    SvaraRadera