fredag 12 april 2013

Sångerna klara

Nu har vi bestämt vilka sånger solisten ska sjunga på dopet. Det blir "Livet i min famn" och "Störst av dem är kärlek". Jag hoppas att det kommer bli riktigt bra.

Anmälningarna till dopet droppar in, men än är det en månad kvar av anmälningstiden så jag hoppas att det droppar in ännu fler som kommer.

Dopklänningen har jag nu handtvättat med galltvål. Den var ju inte direkt smutsig, utan tvätten var mest till för att fräscha upp den eftersom den legat i ett förråd sedan 1978. Det jag ska ordna till dopklänningen är ett band. Frågan är bara vilken färg. Jag vill i alla fall inte ha blått. Jag har funderat på grönt. Det kan ju passa till årstiden. För vid dopet måste ju våren kommit på riktigt...


13 kommentarer:

 1. Grönt är jättefin! :)

  SvaraRadera
 2. Håller också med, grönt är superfint!

  SvaraRadera
 3. SmålandsJenny12 april 2013 10:50

  Jag ville ha grönt men då blev svärmor tjurig. Så jag tog mörkblått som kompromiss.
  Så jag tycker du ska ta grön!

  SvaraRadera
 4. Jag blir bara lite nyfiken, varför vill du/ni inte ha blått? Det behöver ju inte vara ljusblått som vanligt var förr... ;)

  Och fina sånger har ni valt!!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill inte någon sort blå färg just för att jag inte gillar att blått är en pojkfärg. Därför kommer vi ha en annan färg på bandet.

   Radera
 5. Knall Turkos hade vi, jättefint! Tycker även riktigt gräsgrönt skulle vara superfint!

  SvaraRadera
 6. Turkos är ju väldigt fint mot vitt!

  SvaraRadera
 7. Vad fint med grönt!
  Jag ville haft lila, men det blev mörkblått...

  SvaraRadera
 8. Ska bli kul att höra sångerna och se Olles band-det gröna!!! Jag hoppas vi får underbart väder den dagen!! Hoppas ni är friska och får en härlig helg! Kram

  SvaraRadera
 9. Jag såg någonstans på nätet en bild av en band i olika nyanser av grönt riktigt fint såg den ut bred runt omkring och rosetten sen blev det tunnare flera smala band..

  SvaraRadera
 10. Grönt är fint, även brunt :-) Fina sånger!

  SvaraRadera
 11. Måste man ha ett alls? Har inte jag haft till något barn och jag har bara sett det en gång på vänners barndop, och då kom mormor med ett blått band just innan det började.
  Kram Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Säkerligen är det inget måste att ha ett band, men jag tycker det kan vara fint med ett band som ger lite färg till den övrigt vita klänningen.

   Radera