onsdag 20 oktober 2010

Problem med sömn

Sedan en vecka ungefär så har jag fruktansvärt svårt att somna på kvällen. Det resulterar i att jag är jättetrött på dagen. Då tror jag ju naturligtvis att jag ska lyckas somna på kvällen, men inte.
Igår var jag jättetrött på eftermiddagen, men när jag lägger mig i sängen så är det helt omöjligt att somna. Då kommer massor av tankar i huvudet. När jag till slut somnar sover jag oroligt och vaknar flera gånger på natten och när väl klockan ringer på morgonen så vill jag bara sova vidare.

Detta gör att jag känner mig både fysiskt och psykiskt trött hela tiden. Ganska ofta så känner jag tårarna brinna innanför ögonlocken utan att jag egentligen vet varför. Allt blir så jobbigt när jag hela tiden känner mig trött.

Vill inte äta några sömnmediciner så jag har tagit till min pappas knep - ett glas mjölk innan jag går och lägger mig. Vet inte om det fungerar, men jag låtsas det.

3 kommentarer:

  1. Du kanske kan prova med ett rogivande ört-te 30-60 min innan läggdags, eller nåt annat preparat för sömnsvårigheter från hälsokosten (ingen "baksmälla").

    SvaraRadera
  2. Kamomillte tycker jag är bra. Det har hjälpt mig många gånger... //NillanPillan

    SvaraRadera
  3. Jag dricker också örtte, funkar brA tycker jag!
    Hoppas du får sova gott i natt!

    SvaraRadera