måndag 11 oktober 2010

Ställa upp eller inte?

Idag fick jag en kommentar på ett tidigare inlägg. Det är från en journalist på Svenska dagbladet som önskade komma i kontakt med mig. Jag mejlade honom mitt telefonnummer och i eftermiddags ringde han.
Tidningen ska göra en artikelserie om olika sorters längtan och då bland annat längtan efter barn. Han hade hittat min blogg och undrade då om vi vill ställa upp på en intervju.
Då mannen jobbade så bestämde vi att jag ska ringa i morgonförmiddag och säga vad vi kommit fram till. Mannen och jag får ta ett familjeråd vid frukostbordet i morgon.

Jag tycker att det är viktigt att få fram att det faktiskt inte alltid bara är att skaffa barn utan att det kan bli en lång, jobbig kamp.

Jag tror att det kan bli en bra artikel, om vi väljer att ställa upp, då jag har fullt förtroende för Svenskans journalister. Läser Svenskan varje dag och tycker att det är en bra tidning med bra och intressanta artiklar.

6 kommentarer:

  1. Vill ni gå ut med det så tror jag du har mycket bra att säga! =)

    SvaraRadera
  2. Alltid roligt när sådana som vi uppmärksammas! Känn efter om ni orkar och vill, det kan ju bli en del frågor efteråt. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Tror det kan vara bra.... för alla de som faktiskt är i samma sits som er...
    men samtidigt, vill ni inte visa vilka ni är så går det ju att be dom fota så ni inte syns och använda andra namn...

    SvaraRadera
  4. Tror också att det kan vara bra. Det finns så mycket tankar och känslor som inte kommer ut. Om du känner dig bekväm med att prata om det så gör du alla som kämpar en stor tjänst.

    Men känn dig inte pressad att göra det, gå efter eget hjärta.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Tycker att det är väldigt viktigt att budskapet att man inte skaffar barn kommer ut, starkt om ni är med i en artikel!

    Vad ni än väljer, gör det som känns bäst för er :)

    SvaraRadera
  6. Modigt av er! Hade inte jag vågat, men väldigt bra att folk blir medvetna om att det faktiskt kan va jäkligt jobbigt att "skaffa" barn! kram

    SvaraRadera