söndag 25 november 2012

Flyttat in

Sängen bäddad och klar
Igår flyttade tapeten in i pojkens rum och idag var det dags för spjälsängen och skötbordet. Det känns ju helt konstigt när jag nu kikar in i rummet och ser en spjälsäng!! Magiskt!

Skötbordet har vi fått ärva av våra vänner då vi i hans rum vill ha ett enklare skötbord till natten. Skönt att slippa gå ner till badrummet mitt i natten. I badrummet har vi monterat ett vägghängt stadigt skötbord som vi köpt begagnat. Istället för 3000 kronor kostade det 400 kronor.

Skötbordet i pojkrummet


Skötbordet i badrummet

21 kommentarer:

  1. Åh va fint det blev! Tapeten blev om möjligt ännu snyggare när den kom upp, riktigt snyggt :)

    Köpte vårt första blöjpaket igår kväll också, bara det kändes ju helt galet. Små söta miniblöjor, vad gör de i vårt badrum liksom!? :)

    SvaraRadera
  2. Så fint ni gjort för Miraklet, han kommer älska sitt nya rum! Kram

    SvaraRadera
  3. Tips! Skaffa en riktigt, riktigt svag lampa till hans rum. En LED-lampa (alltså en LED-diod) är lagom. Så slipper man få dom små liven att tro att det är dag när det är natt och man behöver ledljus för att amma och byta =)

    SvaraRadera
  4. Åh, så underbart fint! Jag och min man försöker få barn, men det går inget vidare. Då värmer det att gå in här och läsa hur bra det går för er den här gången.
    /Linda

    SvaraRadera
  5. Det blev jätte fint! Jag kommer ihåg när vi gjorde Williams rum, bäddade vaggan och fixade. Det blir så verkligt att det faktiskt händer. Jag är jätte glad för er skull. Kram

    SvaraRadera
  6. Ska ni inte ha spjälsängen i erat sovrum för inte ska han väl behöva sova ensam? Det blir ju väldigt mycket springande upp o ner på nätterna, speciellet om man ammar.Då är det ju bekvämast att ha bebisen i sin säng brevid sin egna säng.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu står den uppställd i hans rum för att det finns mest plats där.
      Första tiden kommer han finns i vårt sovrum antingen i spjälsängen eller i vaggan som jag visat tidigare på bloggen.

      Radera
    2. Tänkte också på det när jag läste inlägget, att det blir myyyycket spring i början om man väljer att inte ha barnet i sitt sovrum. Men tänkte sen att det märker ni själva utan att jag behöver påpeka det :) Men nu fick jag svar på hur ni tänker. Dottern är 4 månader och sover nog hos oss ett bra tag till då hon ammas 2-3 ggr natt samt att det bästa är att ta upp henne innan hon vaknat till ordentligt, för då somnar hon lättare om efter maten. Skulle hon sova i eget rum skulle hon nog hinna vakna på riktigt och skrika innan jag hörde henne och då skulle hon nog bli mer svårsövd efter maten. Handlar om att göra det smidigt för både sig och bebis, då hanterar man nog sömnbristen och annat bäst :)

      Radera
  7. Vad fint det blev!
    Jag kommer ihåg du skrev ett inlägg för ett tag sedan hur svårt det var att gå in i det rummet och du visste inte om någonsin det blir ett barn som ska bo där. Och du ser, nu är redan rummet färdigt för att ta emot er lille skatt. Det är så underbart! Jag är så glad för er :-)!
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Min lilla sov knappt i sin säng :) på dagen låg hon i soffan eller i vagnen och på natten i vår säng då hon ammande varannan timme dygnet runt och det var så enkelt att bara ge bröstet när man låg. Den där fint bäddade sängen stod tom. Försökte jag lägga ner henne blev hon hysterisk och skrek som en galning. Min lilla skorpa! Det är så mysigt att boa och inreda innan bebisen kommer och sen bestämmer sig bebin för att göra helt annorlunda ;-)njut nu av denna tiden. Jag vet att det är svårt men denna tiden som är kvar av graviditeten kommer du aldrig uppleva på samma sätt. Nästa gång har du en liten att ta hand om! Det som ligger framför er är underbart och tufft samt omtumlande. Vila så mkt du kan och ta vara på din egen tid! Ett hett tips ;)

    SvaraRadera
  9. Nä, man vet ju aldrig hur det blir med sömn och annat förrän efteråt.

    "Nästa gång gång har du en lite att ta hand om" - antar att du menar vid nästa graviditet? Det är absolut ingen självklarhet att det kommer bli syskon till Lilleman. Vi tänker inte göra fler ivfer och att få till det en gång till på naturlig väg kan jag inte i min vildaste fantasi tänka mig. Just nu är jag helt inställd på att detta är första och sista gången som jag bäddar en spjälsäng...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vet du, det är jag ganska övertygad om att du kommer att få! Men det får tiden utvisa och hur som helst så kommer ni att ha er älskade Lilleman <3

      Radera
  10. Idag hittade jag hit igen! Åh, vad fint ni har fått det! Jättehärligt att se att allt faller på plats!!!

    SvaraRadera
  11. Vad gulligt :-) myspys att fixa innan barnet kommer! Jag och sambon ska börja jobba på ett syskon nu så jag är bebissugen till tusen :-)

    SvaraRadera
  12. Fint det blev! Älskar tapeten!

    SvaraRadera
  13. Visst hade du sytt ett neste? Går ju finfint att ha i spjälsängen, små bebisar vill ligga trångt och gosigt och spjälsängen blir ju som ett hav i början :) Jag bäddade runt med täcken och gjorde "korvar" runt Elis, men denna gång köpte jag ett superfin neste som jag hoppas kommande bebis gillar! Det blev verkligen jättefint med tapeten och spjälsängen och allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja,visst har jag sytt ett sånt och det har jag tänkt att använda bland annat i spjälsängen.

      Radera
  14. Mysigt det blev. Ett litet tips är att ni flyttar speldosan till sidan som är närmast väggen. Vi hade så som ni har nu och märkte ganska snabbt att den var i vägen när vi skulle lägga/ta upp vår son hehe :-)

    SvaraRadera
  15. Jättefint ni har gjort! Nu är det inte lång tid kvar ♥
    Nyfiken på tapeten - vad heter den? Verkligen superfin!

    SvaraRadera