tisdag 15 mars 2011

Tidigt inköp, men vaddå...

Vid 1a advent förra året var vi med i en tipspromenad och vi vann första och andra vinst. Totalt presentkort på 1500 kronor. 500 kronor har vi redan använt och nu hade vi alltså första vinsten kvar att utnyttja Presentkortet kunde användas i alla butiken i kvarteret Knäppingsborg och vi har varit flera gånger och kollat i de inredningsbutiker som finns där. Vi har inte där hittat något som vi velat ha och eftersom presentkortet bara gällde mars ut så började det brinna i knutarna.

Så idag tog vi mod till oss och gick in på Mitt lilla krypin. En affär med inredningsgrejer till barnrum, kläder och leksaker till barn. Jättetidigt att köpa något till Dutt redan nu, men vi måste ju förutsätta att allt kommer att gå bra.
Vi hittade två modeller av Baby Björn-bärsele. Jag kände mig helt bortkommen när jag skulle prova hur den ena sele fungerade att ta på och av... Det kändes lite overkligt att det förhoppningsvis ska ligga en Dutt där i höst.

Trots att det är lång tid kvar köpte vi en sån för presentkortet.

7 kommentarer:

  1. Har en sån och den är toppen! :) Bra köp!

    Trevlig kväll/ Lo

    SvaraRadera
  2. Lo: Vad bra att höra. Tyckte den kändes bra när jag provade den.

    SvaraRadera
  3. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig15 mars 2011 kl. 21:10

    Så härligt att ni vågar tro på det här underverket! Det är så härligt att läsa att ni vågar glädjas och börjar köpa saker till Dutt :-)

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Om du har frågor kring kost och träning under och efter graviditeten så fråga gärna oss. Eller läs inlägget om en fembarnsmamma som är personlig tränare med inriktning på mammor =)

    Ha de bra! ps. söt blogg!

    SvaraRadera
  5. Å, precis en sån där har jag också spanat in (men inte köpt ännu). Kul att höra att ni handlat en och att du tyckte den kändes bra. :-) Visst kan det kännas tidigt att börja handla redan, men det kommer gå så bra för er så shoppa på bara! :-) Jag har börjat handla lite kläder som varit på rea och lite från Tradera, kan inte hålla mig när man väntat så länge på att få köpa babykläder.
    Kram

    SvaraRadera
  6. När ett plus ett blir tre: Får man lätt ont i axlar och rygg var den här modellen bättre än den "vanliga" modellen. Därför valde vi den här eftersom jag har lite problem med axlar.

    SvaraRadera