måndag 6 december 2010

Ruvardag 11 - Vet varken ut eller in längre

För det första: Tack alla för era kommentarer!! Det värmer så oerhört!

Jag skulle tro att Stjärnan är död. Kissade på teststicka i morse och fick naturligtvis ett minus. Under gårdagen och nu på dagen har jag haft ganska stor blödning, men nu för en stund sedan så har den stannat upp något. I alla fall för en stund... Så därför vet jag varken ut eller in längre. Jag ställer in mig på att det är ett minus på det här försöket också, men jag fortsätter trots allt att ta hormonerna och Innohep fram till riktiga testdagen på torsdag.

I broschyren från kliniken står det att man ibland kan ha blödning trots att man är gravid. Jag håller mig krampaktigt fast i det tunna lilla halmståt en stund till. Mirakel händer ju ibland. Jag tycker dock att den här blödningen var för kraftig för att vara något annat än mens, men vad vet jag...

Dagens post innehöll dock två överraskningar!! Förra lördagen var mannen och jag ute och gick och hamnade i kvarteret Knäppingsborg. Där hade de lite arragenmang dagen före advent. Bland annat ett tipspromenad som vi deltog i. Frågorna var relativt lätta med en utslagsfråga där man skulle gissa hur många skumtomtar som fanns i en skål. Idag fanns det alltså TVÅ brev från knäppingsborg i brevlådan. Mannen öppnade sitt brev först - Ett presentkort på 500 kronor för sin andraplats i tipspromenaden. När jag öppnar mitt är det ett presentkort på 1000 kronor för FÖRSTAplatsen i tipspromenaden!! Här ska handlas!!
Detta var i alla fall något kul och positivt idag. En dag då jag annars känner mig väldigt nere.

7 kommentarer:

  1. Jag är verkligen ledsen för din skull. Jag ville så gärna att det skulle funka för dig den här gången.

    kram

    SvaraRadera
  2. Klamrar mig krampaktigt fast vid samma halmstrå som du. Så länge det finns en chans ger vi inte upp! Ta väl hand om dig/er.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  3. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig6 december 2010 kl. 19:17

    Vi håller i halmstrået och hoppas hoppas hoppas....Håller tummarna för er! Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas också in i det sista för er! Kramar!

    SvaraRadera
  5. Hoppas Hoppas Hoppas på Plus! Är ju själv "en av dem" som blödit runt BIM men ändå fått plus.

    Kram Nhea

    SvaraRadera
  6. Vad roligt att det gick så bra för er på tipsprommenaden. :-) Hoppet sägs vara det sista som överger människan, såklart att du ska gripa efter de halmstrån du kan hitta. Jag hoppas SÅ att det ska gå bra för er trots det dumma blodet!

    SvaraRadera
  7. Hi hi inte illa att ta hem både 1:a och 2:a pris! Grattis!

    Grattis nummer 2 blir så klart för försäljningen av lägenheten! Snart bor ni i hus och jag lovar, det är underbar!!!

    Jag skulle ju så klart villja ge ett till Grattis....Lilla gumman, jag vet inte vad jag ska säga längre.... det är orättvist..

    Kram till dig och mannen..

    SvaraRadera