torsdag 21 februari 2013

Flera presenter

Present från J och M.
I söndags var våra nyfunna vänner J och M här. Vi har förts samman genom ofrivillig barnlöshet och vi har läst varandras bloggar. Det är så härligt att man kan hitta så fina vänner via nätet och att vi drabbats av samma öde. De kämpar fortfarande för att få sitt efterlängtade barn och jag och mannen hejar på mer än någonsin! Olle fick av dom helt underbara kläder som han framöver kan växa i. Tack så mycket för dom!

Hemstickad present
Igår var pappa och G här en sväng. Dom hade med sig semla som vi mumsade på. G är nybliven pensionär och hon hade också  med sig en present till Olle. Hemstickad tröja, mössa och sockor. Mössan och sockorna passar nog redan nu, medan tröjan är lite stor fortfarande, men fortsätter killen att växa så fort som han gör just nu så passar nog tröjan ganska snart.

F undrade i en kommentar hur vi gjort så att mannen har kunnat varit hemma så länge som han varit. Från början var det tänkt att han skulle vara hemma fyra veckor, men nu när Olle kom för tidigt så fick vi de tre första veckorna av hans liv tillfällig föräldrapenning (vab) och sedan  blev det två veckor "pappadagar", en vecka semester och en vecka komp.

2 kommentarer:

 1. OK, tror att jag fattar. Kommer vår baby i "rätt" tid, lär det inte funka. Har heller ingen komptid att ta till.

  /F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu får man ju ta ut föräldrapenning samtidigt, så då kan ni vara hemma tillsammans.

   Radera