torsdag 7 februari 2013

Kyrka och präst bokat

Planeringen för Olles dop har så smått börjat. I tisdags fick jag klartecken från "vår" präst att han kan döpa Olle den dag vi önskat. Igår ringde jag sedan kyrkan och den var ledig den dagen samt bokade en lokal i församlingshemmet för tillställningen efter dopet.
Så lördag den 25 maj döps Olle. Dagen före Mors dag. Den lördagen har ju de senaste två åren varit "De ofrivilligt barnlösas dag". Jag vet inte om dagen kommer uppmärksammas i år men jag hoppas det. Det behövs! Jag tyckte därför att det passade att Olle döps just på den dagen och dagen därpå kan vi fira Mors dag för första gången. En fullbokad helg med andra ord!

Gästlistan är nästan spikad. Kan alla komma så blir vi ungefär 35 personer. Jag hoppas verkligen att så många som möjligt av de som vi bjuder har möjlighet att komma. Jag har tänkt att inbjudningskorten ska skickas så att de kommer fram lagom till påskhelgen. Då har gästerna fortfarande lång tid på sig att bestämma sig om de kan komma. Vissa av gästerna bor lite längre bort och då känns det bra att de får inbjudningskorten i god tid.

5 kommentarer:

 1. Just den dagen är vår lille IVF pojke beräknad. Eftersom jag bor i England hade jag inte riktigt koll på att det är mors dag i Sverige den helgen, passar ju bra!

  SvaraRadera
 2. Vilken perfekt dag för dop!! Hoppas allt blir underbart för er! Kram

  SvaraRadera
 3. Vår lilla Pärla är beräknad till 24:e maj eller 25:e maj (oeniga på UL) så jag hoppas får fira helgen med bebis i armarna och fira mors dag som mamma, men vi får väl se om Pärlan håller tidtabellen :-)

  Grattis till Olles dop den helgen, håller tummarna för en härlig helg då!

  Kram Ninna

  SvaraRadera
 4. Hur ser din gudstro ut?

  SvaraRadera
 5. Hihi - på twinsens ettårsdag :) Bra val!

  SvaraRadera