måndag 4 februari 2013

Tillbaka i verkligheten

I fredags packade vi alla in oss i bilen för att åka till pappa. Den första lite längre bilresan för Olle. Dock bara en timme, men tidigare har han bara åkt kortare sträckor. Oron för att han skulle tycka det var tråkigt var obefogad. Han sov hela resan. Istället var det katten som höll låda. Innan vi ens kört ut på gatan kissar han på sig så det var bara att stanna och sanera buren. När vi sedan åkt i tio minuter bajsar han i buren. Återigen var det bara att stanna bilen och sanera igen...

Så nu har vi klarat av första besöket hos Olles morfar. Hans moster med sambo var också där. I ett av grannhusen bor min kusin med sambo och deras son M, alltså Olles syssling. M är åtta månader och han kollade nyfiket, men lite reserverat in Olle när han satt i babyskyddet. I det andra grannhuset bor min farbror, tillika M:s farmor och farfar, vilka också fick ett besök av oss. Vi passade med andra ord på att visa upp vårt underverk för så många som möjligt!
Det blev även ett besök hos Olles mormor på kyrkogården där vi tände ett ljus. Naturligtvis ville mormor ha ett besök av sitt fina barnbarn. Det barnbarn som hon skulle varit oerhört stolt över och som hon kanske är där hon nu är.

På vägen hem igår stannade vi också till hos Olle farmor och farfar, men den dagen var mindre lyckad då mannen fick känningar av sin magkatarr så mycket så att han var tvungen att kräkas... Urk! Idag mår han dock bättre igen.

Det är trevligt att vara iväg, men som det heter: Borta bra men hemma bäst!

4 kommentarer:

 1. Det blir en del att packa, mer än vad man tror:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det stämmer. Bilen var fullpackad med saker och då skulle vi bara vara borta över två nätter :-)

   Radera
  2. Första gången vi skulle åka med våran bebis glömde vi skötväskan med mat å allt( ett under att vi fick med oss bebisen) som tur va så skulle vi tillbaka till neo efter en permission så vi fick mat där:P
   Andra gången vi skulle åka nånstans packade vi väskan å allt, men glömde den hemma i hallen.. Snacka om orutinerade :P nu har vi alltid med oss för mkt, men hellre det! :)

   Radera
 2. Åh Shit vad grejer man har med sig när man åker med bebis plus som äter ersättning.

  Magkatarr aj aj inte roligt ju, själv när man fick det så körde jag magvänlig mat ett par dagar och omepracol plus verum hälsofil varje morgon..

  SvaraRadera