onsdag 14 december 2011

Flintskallig igen?

Cirka två månader efter att vi fick Dutt började jag tappa ofantligt mycket hår. Till slut vågade jag knappt borsta håret och knappt ta i det då det alltid lossnade mängder mer hår.

Nu två månader efter missfallet är det precis likadant! Mängder med hår lossnar. Det räcker nästa att bara titta sig i spegeln så rasar det av.

Är det vanligt att man får håravfall efter så kort graviditet som nio veckor?

Jag gillar mitt hår och vill ha det kvar...

4 kommentarer:

  1. Jag vet inte om det är vanligt efter kort graviditet, men efter graviditeten med Andor tappade jag också oerhört mycket hår. Jag köpte Redken-s schampo mot håravfall och det var ganska bra, jag kan rekommendera.

    SvaraRadera
  2. Börja ät B vitamin om du inte redan gör det, det är bra för hår hud och naglar:)Använd skonsamt frisör schampo. Moroccan oil är en hår räddare som bygger upp och stärker samt återfuktar ditt hår!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Förklaringen jag fick när jag också tappade hår, var att jag under graviditeten inte tappat hår alls och nu tappade jag bara allt jag skulle ha tappat under den tiden. Mycket på en gång men egentligen inte så jag skulle få tunnare hår än innan graviditeten. E från flygplanet...

    SvaraRadera
  4. Det kan även bero på stress och psykiskt dåligt mående...
    Kram
    Anna

    SvaraRadera