lördag 24 december 2011

Ljus för våra änglar

Idag finns på Dutts minnesbord även fem ljus och fem rosor tillägnade fem änglabarn och deras föräldrar. Ljusen lyser för Andor, Lillsudd, Tusse, Smurf och Tu. Alla skulle de i år fått varit med oss och firat jul. Tu skulle dock ha fått uppleva det inifrån mammas mage. Någon ville annorlunda så därför blir det för oss alla en barnlös jul. I år också.

Därför brinner dessa ljus idag. Till minne av våra efterlängtade barn som inte fick stanna hos oss.

All kärlek till er.

5 kommentarer:

  1. Va fint.
    Var också på graven idag och lämnade Ronjas klapp.
    Ljus, grankvist med rosor och en ängel.
    Tänk vad åren går... 12 stycken sedan begravningen.

    SvaraRadera
  2. Vad fint ni har gjort för änglabarnen. Det är så himla sorgligt att ni inte får fira julen med en rödrosig liten Dutt eller Snöis i magen. Jag hoppas att vi båda har var sin plutt till nästa jul.

    SvaraRadera
  3. Åh Anna, vilken underbar gest av er! Vi blev så rörda att ni ägnade vår älskade Smurf samt de andra änglabarnen en tanke denna kvällen, vad det gick in i vårt hjärta! Givetvis började jag gråta för saknaden efter Smurf har varit enorm under julen, och att läsa ditt inlägg gjorde allt så mycket verkligare för oss! TACK ANNA!
    Jag hälsar till alla änglaföräldrar denna julen, jag hoppas och tror att våra barn leker för fullt där uppe och sänder sin kärlek ner till oss här! GOD JUL....

    Kram från Smurfs föräldrar (Janet)

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar gest av dig, jag blev alldeles tårögd när jag såg detta. Jag är tacksam för att våra änglar har varandra och önskar att de har sällskap av nya småsyskon här på jorden nästa jul.

    Stor kram från Tus mamma

    SvaraRadera
  5. Ja men vad fint gjort av dig!! TACK! Jag med blir alldeles tårögd. En sån underbar gest och fylld av ljus och hopp - faktiskt. A - jag bär ditt hopp nu om du bär mitt. Nu fortsätter vi framåt! Kramar!

    SvaraRadera