onsdag 8 juni 2011

Lite blickar framåt

Ringde idag Fertilitetscentrum i Göteborg för att berätta att vi inte längre är gravida. När jag berättade för barnmorskan vad som hände på rutinultraljudet blev hon helt tyst i telefonen en stund. Antagligen tog det ett tag för henne att verkligen förstå vad jag hade sagt. När hon väl pratade igen var hon helt bestört över det som hänt oss. Hon ville veta lite hur vi mådde nu och hur vi hade upplevt hela situationen med till exempel bemötandet av sjukvården här.

Vi pratade lite om framtiden också. Att vi i alla fall vill utnyttja det försök vi har kvar av vårt trepack vi köpt. Frågan är bara när. Hon sa att det är väldigt olika hur snabbt deras patienter väljer att försöka igen efter att ha varit med om sådana här saker.

På tisdag ska den läkare som vi hade på äggplock och äggåterföring i januari ringa mig för en uppföljning och lite diskussion inför framtiden.

Vi måste lyckas få ett syskon till Dutt. Det är bara så!

7 kommentarer:

  1. Visst kommer ni att lyckas, finns inget annat ju! Jag håller tummarna att hösten 2011 blir då vi båda plussar efter en jobbig vår! 2012 ska vi bli föräldrar, det känner jag på mig! Kram på er... Från Janet

    SvaraRadera
  2. Klart Dutt ska få syskon, till och med flera!?! Ni kommer bli gravida igen, så är det!! Samla energi och kör sedan när ni är beredda! Kram!

    SvaraRadera
  3. Ja det är klart att ni kommer få ett syskon till Dutt. tillåt er att sörja och när ni känner er redo så försöker ni igen. Kramar!

    SvaraRadera
  4. Ja det bara är så! :) Jag blir glad av att läsa att du skriver just så! Kram

    SvaraRadera
  5. Hittade nyligen din blogg. Det är så ... himla orättvist. Jag hoppas att ni snart får ork och kraft att börja om.

    SvaraRadera
  6. Klart som tusan att ni ska få ett syskon till Dutt, det finns inget annat!
    Ja, visst är de underbara på carlanderska, innan har man bara känt sig som en i mängden men här tar de sig tid och det känns att de bryr sig om.
    Håller tummarna för er, till hösten ska vi få fina plus som blir bebisar!
    Många varma kramar

    SvaraRadera
  7. Jag önskar er all tur med syskonplanerna! Vi ska också försöka få en tid för PGD/IVF då vår son avled vid 2 månaders ålder i år pga av en obotlig och dödlig hudsjukdom, som dessutom är ärftlig. Det gick inte att se vid ultraljudsundersökningarna och screenades inte heller vid moderkaksprov vid detta tillfälle. Jag beklagar verkligen er förlust av Dutt. Ingen ska behöva begrava sina barn. Håller tummarna för er (och oss)!

    Hälsningar från Uppsala

    SvaraRadera