torsdag 9 juni 2011

Tänkte bjuda på mig själv

Många såg kanske mig på bild när vi var med i Svenska Dagbladet strax före jul förra året. Jag tror dock att jag har några nya läsare så därför tänkte jag bjuda på mig själv en gång till. Den här bilden är tagit i söndags på min systers 40årskalas.

Foto: Syster Yster

10 kommentarer:

  1. Följer din blogg sporadiskt. Jag beklagar senaste tidens händelser. Har fällt en och annan tår med. Vad kul att få se en bild och få ett ansikte!

    SvaraRadera
  2. Hittade din blogg för några dagar sen o måste säga att jag Beklagar så otroligt allt som hänt. Finner egentligen inte ord, men jag känner med er.

    ps. Vad fin du är! (o jag trodde ingen annat heller ;0))

    Kram Ramona

    SvaraRadera
  3. Finaste du :)
    Kul att se dig igen!

    Många kramar!

    SvaraRadera
  4. Fin bild på dig, härligt med ett tydligt ansikte till personen bakom bloggen :)

    En sak som slog mig när jag såg den var att trots att munnen ler så syns sorgen/tomheten/frustrationen så tydligt i dina ögon. Önskar så att ni inte behövt gå igenom detta.

    Jag tycker det är så otroligt modigt av er att ni bestämt er för att nån gång få ett syskon till Dutt. Din styrka och ditt mod Anna är verkligen inspirerande och beundransvärt. Efter allt ni gått igenom så kämpar ni vidare, det är så otroligt starkt. Men ge dig själv utrymmet att känna CAD du än känner. Det finns inga rätt eller fel i sorgeprocessen, ta den tid du/ni behöver. Att förlåta ett barn är omänskligt!

    Ni finns i mina tankar. Kram Rebecca

    SvaraRadera
  5. Jag menade såklart förlora ett barn!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  6. vad fin du är ! stor kram <3

    SvaraRadera
  7. Jag läste den artikeln på nätet då den precis hade kommit ut. Men jag visste inte att det var du.
    Roligt att få ett ansikte på dig!

    Jag beklgar allt som har hänt.

    Många kramar

    SvaraRadera
  8. Jeg har fulgt bloggen din en stund og føler så inderlig med deg og mannen din i denne vonde og vanskelige tiden. Jeg finner ingen gode trøstens ord, men jeg tenker på dere. Fint at du la ut bilde av deg! Du har et godt ansikt, akkurat som jeg trodde ut fra måten du skriver på. Varme tanker fra Helga Marie i Norge.

    SvaraRadera
  9. Tack allihopa!

    Helga Marie: Vad kul med en kommentar från en norsk läsare!

    SvaraRadera