söndag 22 juli 2012

Det går långsamt

Den här sommaren är den längsta som någonsin funnits. När jag inte tänker efter ordentligt känns det som om det borde vara mitten av augusti någonting, men almanackan säger den 22 juli. Dagarna segar sig fram. Jag minns att jag vid Dutt-graviditeten kände att tiden gick något fortare efter Kub-ultraljudet. Vi får väl tro att samma sak sker nu.

Idag har vi varit iväg en sväng på eftermiddagen. Vi packade lite fika och åkte till sjön Glottern norr om stan och gick en bit på vandringsleden där och packade upp vårt fika vid en grillplats nära vattnet. På vägen hem plockade vi lite blåbär. Just där vi stannade till fanns det inte så mycket men det räcker till att mumsa på ikväll.

Jag har idag lagt upp en ny magbild. Jag tycker nästan magen ser mindre ut idag än för två veckor sedan eller så är det att den ändra form.

6 kommentarer:

  1. Oj nu när jag kikar in på din blogg som jag hittade på bloglovin nyss inser jag att jag gjort lika som dig. Jag hade inte ett dugg aning om din design och så men förlåt om du skulle tycka att jag gjort lika. Blev som en chock när jag kikade in din. När det gällde design och så. Annars gillar jag din blogg då jag bara läst den och hittade den för en stund sen! Hoppas allt är bra med dig och läser även att du blivit spontangravid, GRATTIS!! :) Hädanefter tänker jag följa dig för de du skriver är så bra!

    SvaraRadera
  2. så har min mage varit oxå, känns som den blivit mindre men det var nog pga av att jag var så uppblåst i magen fram till vecka 9 ca..kanske är samma för dig?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har faktiskt funderat på samma sak. Min mage känns inte lika uppblåst nu som tidigare. Det kan säkert vara det som gör att magen ser något mindre ut.

      Radera
  3. Du tycker att tiden går långsamt NU, men vänta tills dagarna före beräknad förlossning.DÅ kommer du att tycka att tiden går långsamt, kan jag lova :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som jag skrivit i tidigare inlägg kommer jag antagligen inte komma så långt då jag har stor risk för förtidigt födsel, men jag kan tänka mig att dom dagarna i stort sätt går baklänges ;-)

      Radera