tisdag 24 juli 2012

Vecka 13 (12+0)

Jaha, då har jag klarat av 12 hela veckor. En gång förut har jag kommit så här långt och då hade jag inte en tanke på att något skulle kunna hända efter vecka 12.
Nu kommer jag inte vara lika lugn. Jag vet vad som kan hända. Förhoppningsvis kan jag bli något lugnare efter ultraljudet nästa onsdag och läkarbesöket nästa torsdag.

Det måste gå bra den här gången.

9 kommentarer:

  1. Klart det går bra! Du har haft maximal otur men nu är det er tur att bli föräldrar!

    SvaraRadera
  2. Grattis! Förstår nu att du längtar till ulltraljudet. Alltid lika kul att få "träffa" bebis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Längtar absolut inte till ultraljudet. Med de ultraljudserfarenheter jag har så kommer jag vara livrädd nästa onsdag.

      Radera
  3. Ååå, det ska gå bra. Sannolikheten att samma sak ska hända igen är ju inte stor. Visst kan det hända allt möjligt men oftast går det ju bra, tror det är toppen där inne den här gången. Kramar

    SvaraRadera
  4. Jag älskar dig och din blogg! Blogga, blogga och blogga. Jag håller tummarna för er, denna gången ska det gå bra eftersom det är så uppenbart att ni kommer bli toppen föräldrar. Miraklet har valt ER! Kram (en annan) Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du! Vad glad jag blir.
      kram

      Radera
  5. ta det lugnt. Vad känner du och bebis på att du stressar upp dig? (ingen vinst i det?)...jag vet att det är lätt att man oroar sig hela tiden...har haft ett sent missfall i vecka 20.
    Men allt kan hända...inte bara i graviditeten utan när bebis kommer ut, under förlossningen osv...du måste låta dig slappna av nu och njuta!!!! Ta allt som det kommer bara.

    håller mina tummar för dig o din man...

    SvaraRadera
  6. Vet hur det känns o vänta på första tidiga UL vi fick en i v13 som ni efter kim's UL
    Jag var sp hemskt närvös att man nästan inte ville gå på UL, men nu håller vi tummar i tår så allting är där de ska vara ;)

    SvaraRadera
  7. Är så glad för er skull..

    kram fårn din "gamla" WF kompis.. ;)

    SvaraRadera