måndag 23 juli 2012

Tillbaka till verkligheten

Då var semestern slut för den här sommaren, men jag hoppas att jag kommer få en lååång ledighet med början vid årsskiftet ungefär. Kanske inte någon semester precis men en föräldraledighet som jag drömt om länge.

Jag får se hur det går att jobba i morgon för idag har varit en tröttisdag. Jag har sovit två gånger idag och är fortfarande fruktansvärt trött. Jag trodde att tröttheten skulle släppa snart, men den verkar hänga i mer eller mindre hela tiden.

Jobbväskan är packad, med ett par nya "jobbarjeans" för de som jag brukar ha har tydligen krymt under semester. Jag kan inte förstå hur ;-)

7 kommentarer:

  1. Kollat upp ditt Hb? Kanske har det dippat och gör att du blir tröttare än vanligt. Många får ju järnbrist och anemi under graviditeten - och det räcker inte med att dricka blutsaft eller äta järnrik mat (själv har jag lågt Hb men inga andra brister och är dödligt trött nästan för jämnan i vecka 18).
    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte kollat upp det än, men på inskrivningen nästa onsdag kommer jag ju få ta det.

      Radera
  2. Svar
    1. Jag har haft semester sedan dagen innan midsommar så jag ska inte klaga...

      Radera
  3. Hoppas det går bra på jobbet :(

    SvaraRadera
  4. en sån ":)" skulle det vara inte en ":(" :P

    SvaraRadera
  5. Min semester är oxå slut, men du kommer snart få långledighet igen ju *hi hi* Då kommer du äntligen få gå på mammaledighet, snart är du där... Tiden går fort, även om man ofta tycker tvärtom! Kram

    SvaraRadera