lördag 8 september 2012

Impulsköpt ett babyskydd!

Efter att vi på förmiddagen grejat i trädgården lite grann gick vi efter lunch en promenad med sikte på Plantagen. Jag ville köpa lite lökar att plantera nu så att det blir lite blomsterprakt i vår. Det blev en hel del lökar, mestadals tulpaner.

Sedan var nästa mål, mannens favoritaffär, Jula. Granne till Jula ligger Barnens hus och en läsare skrev igår att de skulle ha utförsäljning eftersom de ska stänga butiken så vi snubblade in där först. Då fastnade vi på babyskydden som det nu var 20% rabatt på. Klämde och kände lite själva först och efter ett tag bad en personal om råd. Det hela slutade med att vi bestämde oss för ett babyskydd, Brio Primo med isofixbas. När vi stod där så kom vi på att vi inte hade bilen med oss så nu är det undanställt i vårt namn då det bara fanns en kvar. vi tar bilen och hämtar det i morgon... Totalpriset inklusive basen blev med rabatten 1600 kronor.

Promenaden blev nog för lång för mig för när vi kom hem hade jag ont i hela svanken. Så nu sitter jag i soffan och bloggar medan mannen återställer köket efter middagen :-)

6 kommentarer:

  1. Underbart att ni handlar!

    Tänkte bara tacka för kupongerna som trillade ner i brevlådan igår. Jag har redan använt en då vi var på maxi idag! :D stor kram

    SvaraRadera
  2. Hej, vill bara säga att jag är SÅ GLAD att läsa om er, dig, nu efter mig bloggpaus, och att magen växer på som den ska :-) Värmer hela hjärtat!

    Känns som om Dutt och Snöis håller ett vakande öga på syskonet i magen! :-)

    Varm kram Ninna

    SvaraRadera
  3. Komiskt att det dyker upp babyskyddsreklam i min reader under inlägget :-)

    Tror ni blir supernöjda. Älskar brio primo! Min dotter kunde använda det jättelänge å det är lätt å enkelt att lyfta i å ur bilen. Hoppas ni kan fästa det på chassit på Kronanvagnen också!

    SvaraRadera
  4. Vi har använt Brio Primo och har varit jättenöjda! Vi bytte nyss till nästa bilstol, och har då haft Primon i 8 månader!

    SvaraRadera
  5. Precis en sån har jag också fast grön insida.
    Den är jätte lätt att fästa och plocka i och ur bilen.
    Super nöjd så långt....dock är E bara snart 4 månader och jag tycker redan att hon sitter trångt i den:)

    SvaraRadera
  6. Vi har också haft primo, och varit supernöjda! Lilltjejan använde den nästan till hon var 10 månader, och hon är ändå ganska stor, men vi bytte nyligen stol så hon har ju på slutet inte behövt ha några stora bylsiga vinterkläder, då hade vi behövt byta tidigare...
    Miraklet kommer sitta kanonbra i primon :)

    SvaraRadera