onsdag 5 september 2012

Underbara läsare och shopping

När jag i morse vissen satt i soffan och skrev ett "gnällinlägg" kunde jag inte tro vilken respons jag skulle få från er läsare!! Det är så skönt att få alla kommentarer med era erfarenheter och era peppande ord. Det är så underbart att helt okända människor delar med sig och kommer med uppmuntran. Jag har skrivit om nätkärlek förut här på bloggen och ni ska veta att jag försöker att utstråla så mycket kärlek tillbaka som det bara går.

Hela dagen idag har varit en vissen dag. Huvudvärken har funnits med hela tiden med olika intensitet. Igår hade jag bestämt mig för att åka ner på stan. Jag lyckades faktiskt komma iväg och kom också hem med det jag hade tänkt och lite till.
Det viktigare inköpet som skulle göras idag var ett par mammajeans och en ny behå. Första paret byxor som jag provar på HM sitter perfekt och känns dessutom väldigt mjuka för att vara jeans. Just nu får jag väldigt lätt svamp "därnere" och då vill jag inte ha jenas som är hårda och trånga där så jag hoppas att dessa ska bli bra. Dock är det ju inte billigt med mammakläder. Dessa byxor kostade 400 kronor, men men. Sedan bar det vidare till Åhlens. Där köpte jag under Dutt-graviditeten en behå i storlek 75E som jag nu använt som redan börjar bli lite liten. Jag vet inte vad som hänt med tuttarna den här gången ;-) De växer så snart tror jag att de exploderar! Nåväl, jag kom nu hem med en behå i storlek 75F. Helt otroligt... Det kanske stämmer det mannen brukar säga "Först kommer magen, sen kommer brösten och sen kommer Anna".

Dagens inköp
Dessutom kom jag hem med ett set till Miraklet. Jag kunde inte låta bli när jag såg det på HM.

När jag sedan kom hem var jag helt slut så jag somnade som en stock på sängen i nästan en timme. Det känns som att energin lagom räcker till "vardagssysslorna" hemma, men så fort det blir något utöver det vanliga så tar energin helt slut.

9 kommentarer:

  1. Åååh vad fint! Det ska jag också köpa :)

    Och du, man får klaga... Det är INTE lätt det här!!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det fanns även haklappar i samma design, men jag försökte att hejda med lite...

      Radera
  2. Så guuuuuliga kläder:)
    Miraklet kommer att bli jätte fin.

    SvaraRadera
  3. Hjälp vilka söta kläder :D

    SvaraRadera
  4. Jag har faktiskt inte använt mammakläder under någon av mina två graviditeter (däremot ett gäng amnings-BH:ar. Jag har två uppsättningar BH:ar - en för graviditet/amning och en för "inte gravid eller ammande". Mina bröst är obefintliga i normalfallet, men när jag blir gravid växer de MINST 2 kupstorlekar. Helt plötsligt kan jag ha V-ringade tröjor och klänningar utan axelband!

    Istället för mammabyxor har jag haft "mjuka träningsbyxor", som är lågt skurna och går att ha UNDER magen (finns i sportbutiker bl.a. SOC på Stadium är inte så dyra och helt OK i snygghet också). Är typ allergisk mot byxor med hög midja, och då tycker jag att de byxorna har varit super. De går dessutom att använda även efter graviditeten:-).

    ...och man FÅR klaga, även om man innerst inne är lycklig över att vara gravid.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hihi så det blev grodan för er också :-)
    Det är verkligen svårt att inte köpa kläder och annat nu!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Man får absolut klaga också, det är tungt ibland.
    Vilka fina kläder :) vi köpte den med tigern men har likadana små strumpor. De är så vackra! Miraklet kommer att vara så vacker i det där <3!

    Kramar!

    SvaraRadera
  7. Var glad för att brösten växer!
    Är nu i v 34 och min har snarare minskat, kan ha en inneboende i vardera bh kupa känns det som;-)
    Hoppas ändå att det blir lite mjölkproduktion.
    Denna gången är twinsen mycket större än de förra så jag hoppas att Arlafabriken kommer igång.

    Jennie snart tvillingmammaX2

    SvaraRadera