onsdag 3 oktober 2012

Dutts tänkta vagga klar

Två dagar innan Dutts ultraljud förra året började jag med en vagga. Den stod mitt på vardagsrumsgolvet när vi kom hem från ultraljudet och vi slängde direkt ut den i garaget då jag inte klarade av att se den.

Därför har det också tagit länge innan jag nu kunnat ta fram den då den var förknippad med så mycket sorg.

Men nu är den klar. Nu har bara mannen sitt uppdrag kvar. Att fästa en krok i taket. Dessutom står det nu på Gekås-listan också att vi ska köpa madrass och sängkläder till vaggan.

Nu hoppas jag att Dutts lillebror kommer trivas i den de första månaderna.

3 kommentarer:

  1. Vad du/ni är ambitösa som fixar en sån anordning! Fick tips av BVC att göra en sån när dottern ville vaggas hela tiden och den där gör att korgen liksom vaggas av sig självt. Men jag tänkte bara; "gud, vilket projekt" och fortsatte med mitt vaggande... :-)

    SvaraRadera
  2. Ohh så fon, klart att lillebror kommer uppskatta den fina vaggan. Och Dutt blir glad att den ärvs :-)

    Alla kan ju inte vara lika crazy som i vår familj. När jag föddes köpt min mamma en fin babylift på NK i stockholm. När min lillasyster föddes ärvde hon den. 8 år senare kom första taxvalpen till familjen. Då fick han babyliften som säng, och för 10 år sedan kom vår andra taxvalp. Gissa vad han sover i? Yepp! Den babyliften var svindyr men har verkligen jobbat för sig dessa 38 år!!! Det roliga är att den är fortfarand lika fin som när den var ny, snacka om kvalitet på 70-talet! Om den gick att göra ren skulle jag inte tveka att ha den som säng till vår bebbe. MEN pga hundhåren skall jag inte göra det. Men som sagt, utseendemässigt är den i toppskick fortfarande.

    Älskar ärvegods, mycket minnen, både fina och sorgeliga, men det är våra minnen!

    Så nu finns ju även Dutt mer er och lillebror i vaggan :-)

    Kram Ninna

    SvaraRadera
  3. Kommer bli jättefint!

    Japp, det blir pojk för hela slanten här :)Känns helt underbart att äntligen få veta. Känns lättare att ta till sig allt nu när man vet vilket kön det är. Så mysigt att veta att det ligger en liten kille i magen och sprattlar.

    Kram

    SvaraRadera