måndag 8 oktober 2012

Gratisboxar för gravida

Anna frågade häromdagen angående om jag plockat ut några gravidboxar för gravida som finns lite varstans. Lite komiskt att du frågar för ett sådant inlägg har jag tänkt att jag ska göra i flera veckor, men det har inte blivit av. Förrän nu.

Den första boxen jag hämtade ut var den på Bigbaby i Häggvik när vi hade vägarna förbi där. Den har jag skrivit om här
Boxen från Kronans droghandel
Efter det har jag hämtat en box på Kronans droghandel och en på Apoteksgruppen. Den får Kronans droghandel innehöll bland annat en förpackning med tvättlappar, en mammatidning och badskum med badleksak. Det var en stor låda men som ekade lite tomt...
Kronans box beställer man här.

Lådan från Apoteksgruppen innehöll bland annat en mammatidning, en pappatidning, två nappar, en lite informationsbroschyr med bra information för nyblivna föräldrar. Även här lite hudvårsprodukter och tillhörande badleksak.
Apoteksgruppens box beställer man här.


Dessutom har jag "gillat" Mam på facebook och fått hem en napp.
Även "gillat" Vi föräldrar för att få hem senaste numret av Vi föräldrar Gravid. Dock har den inte kommit än :-(
"Gillar" man Weleda Baby &barn skulle man få hem några gratisprover. Jag har inte fått dom än så jag vet inte vad det är för något och hur många.

Sedan finns ju Pampers bebisbox som man hämtar på Babyproffsen eller Barnens hus. Goboken har också gratiserbjudande för gravida/nyblivna föräldrar.

Libero har en klubb där man kan registrera sig för att så småningom få gratisbox. Tror det är vid ett halvår- och ettårsålder man får dom.


Kanske finns det fler graviderbjudanden och boxar för gravid, men dessa är de jag har hittat.

Gratis är gott!!

1 kommentar:

  1. Oj vad mycket du hittat och har koll på... ska försöka beställa alla gratis godbitar efter dina tips! ;-)

    Tack!
    Anna i Väst...

    SvaraRadera