tisdag 22 januari 2013

BVC

Idag hade vi besök av den sjuksköterska som ska ha hand om oss på Bvc. Hon var jättetrevlig och hon var här i en och en halv timme. Vi pratade om lite av varje och hon tyckte att Olle såg välmående ut. Han har som sagt lite problem med magen så han gnyr och klagar lite grann, men så länge han inte skriker i flera timmar i sträck så ska jag inte klaga. Att ha en bebis som bara skriker verkar vara fruktansvärt. Nu på eftermiddagen testade vi att värma hans värmegiraff  som vi köpte på Gekås, och lade på magen. Han lugnade sig av den och har nu sovit lugnt i två timmar och sover fortfarande. Han kanske tyckte det var skönt med lite värme för gaserna. Idag har vi även börjat med Sempers magdroppar, allt för att han ska må så bra som möjligt i magen.

Det blev även en vägning idag och nu väger han 3600 gram så han växer och frodas! Nu börjar kläderna i storlek 44 bli för små och det kanske inte är så konstigt. Jag tyckte det var konstigt att han kunde ha storlek 44 överhuvudtaget...

I morgon blir det fotografering! Spännande!

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen underbart att läsa om hur allt går framåt med den lilla sötisen! Tänk så fantastiskt livet ändå kan vara.

    SvaraRadera
  2. Ett tips om ni inte redan har det insatt.. Prova bifidus matersättning man köper på apoteket bakom disk ofta. Båda mina barn har haft problem med magen och bifidus hjälpte så bra. :) Hopoas det löser sig!

    SvaraRadera