onsdag 23 januari 2013

Fotografering och begravningsbyrån

Idag var det dags för Olle att bli fotomodell för några timmar. Fotograf Laila Villebeck kom på förmiddagen för att göra en nyföddfotografering. Olles rum blev för några timmar en fotostudio och nu väntar vi spänt på att se resultatet! Han fotades med bland annat Storken och med Dutt-halsbandet

Efter fotograferingen packade vi in oss i bilen och åkte in till stan. Ända sedan Olle kom har vi tänkt att vi ska överraska den kvinna på begravningsbyrån som ordnade med Dutts begravning. Igår ringde vi begravningsbyrån och undrade om hon skulle vara på plats idag.
När vi kliver in känner hon direkt igen oss och blir jätteglad av att se att vi kommer med barnvagn. Vi båda får en kram och under den stund vi är där gråter hon många tårar då hon är så glad över att Dutt äntligen fått ett levande syskon. Hon är också jätteglad över att vi kom förbi och visade upp honom. Det kändes så härligt att få göra någon så hjärtligt glad!

Sedan tar vi en lite promenad i vintersolen, men kylan bet i kinderna idag. Dock var vädret helt underbart. Strålande sol och mängder med rimfrost på träden.

Resten av dagen blir en lugn kväll. Olle är idag fyra veckor. Tiden har gått fort men samtidigt känns det som om han alltid funnits hos oss. På lördag är han en månad och då kommer hans moster och hälsar på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar