fredag 11 januari 2013

Bye, bye sonden

När vi i morse åt frukost låg Olle på sitt favoritställe, i sitt babynest. Han sov, trodde vi, men när vi tittade till honom efter en stund så har han roat sig med att dra ut sonden ur näsan. Detta är inte första gången, utan tredje gången han gör det...
Eftersom vi vid lunch skulle få besök av hemvården bryr vi oss inte så mycket om det utan att sköterskan får sätta en ny när hon kommer.

När hon väl kommer tycker hon nu att han äter så bra från flaskan så att han inte längre behöver sonden. Ett antal gånger har han orkat att äta upp allt eller nästan allt i flaskan och han har gått upp bra i vikt.

Så nu har vi en helt ny pojke hos oss. En pojke utan en hängande slang från näsan och stor tejpbit på kinden. Vilken skillnad att slippa tänka på att vi eller han ska trassla in oss i den. Med sonden så har man tyckt att han sett sjuk ut, men det gör han inte nu.

11 kommentarer:

  1. Härligt! Skönt för Olle att slippa sonden!

    SvaraRadera
  2. Det är en stark grabb ni fått, heja Olle!!! Ha en go helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Åh så bra!förstår känslan! Kram

    SvaraRadera
  4. Vad skönt för er och för honom! Verkar vara en envis lite krabat!

    Ha en fin helg!
    Kram C <3

    SvaraRadera
  5. Åh så skönt... :-D så skönt att allt går bra... Själv har jag tre veckor kvar... Vi hade ju samma bf den 4 feb. Men jag har ju graviditetsdiabetes så jag får inte gå över tiden så blir nog igångsatt innan om inte det kommer av sig själv. Ha det kanonbra o grattis än en gång många kramar Sandra från Skåne

    SvaraRadera
  6. Härligt! Ha en underbar helg!

    SvaraRadera
  7. Heja Olle! Härligt med en stark, frisk och kry pojke! :)

    SvaraRadera
  8. Det bästa som finns, en trådlös bäbis!

    SvaraRadera
  9. Skönt för er att få bort slangen. Vi tog Loves nu på morgonen, han har ju bara använt den ett par gånger sen vi kom hem. Men det lustiga är att jag inte tycker att det blev någon större skillnad utan, mest att det ser annorlunda ut. Antar att man vant sig efter 8 veckor!

    SvaraRadera