tisdag 14 september 2010

Ruvardag 10 - Är hoppet ute nu?

Vid morgonens första toalettbesök fick jag små,små bruna flytningar på pappret. Hoppet dog med en gång.
Jag har nu under morgonen sökt på nätet för att få tillbaka lite hopp. Jag vet att man kan ha lite blödningar trots att man är gravid, men så fort man ser det på pappret så rasar man ner i en djup avgrund.
Har sedan varit på toaletten två gånger till (man blir verkligen storkonsument på toalettpapper) och nu sista gången så var det inget på pappret.

Jag som har haft en så bra känsla de senaste två dagarna. Jag ville hålla kvar i den, men idag känns det svårt att göra det.

Vad tror ni? Är hoppet ute?

7 kommentarer:

  1. Nej, det tror jag absolut inte. Jag har fått 4 missfall och därmed sökt en HEL DEL info under mina år. Det är väldigt vanligt med blödning i början av graviditeten trots att det föds ett välskapt bar.

    Kroppen är inställd på att blöda en viss tid i månaden, och den fattar inte alltid att den är gravid och vill göra som den alltid gjort.

    Kramis Lila

    SvaraRadera
  2. Lila: Tråkigt med dina missfall, men tack för dina hoppfulla ord.

    SvaraRadera
  3. Säger som Lila, det är inte kört utan kan bero på flera saker. Den här gången jag blev gravid och allt har gått bra hade jag en nidblödning runt dag 10, då kom det blod på pappret så jag åkte och köpte trosskydd - sen kom inget mer. Sedan, som Lila säger, är det väldigt vanligt eftersom kroppens hormoner är runt tid för mens.

    Hoppas du slipper se mer på pappret, kramar

    SvaraRadera
  4. Jag hade små blödningar ofta under min ruvning! Säkert var eller varannan dag. Men plussade ändå. :)

    Håller tummarna för dig!

    SvaraRadera
  5. jag tror inte heller att hoppet är ute. Jag har hört flera som har haft lite småblödningar och ändå varit gravid. Hoppas att det var det sista blodet du slipper se.

    kram

    SvaraRadera
  6. Jag tror inte att hoppet är ute. Kroppen är som Lila skrev ovan inställd på att blöda en viss tid i månaden och då kan det komma lite blod trots att du är gravid. Så länge det inte är färskt blod verkar det vara helt i sin ordning (efter vad jag har läst). Vilket progesteron-preparat använder du? Som biverkningar på Crinone står det att man kan får spottings.

    SvaraRadera
  7. Tack för era ord. Hoppas att ni har rätt.
    Barnalivet: Jag tar Progesteron MIC.

    SvaraRadera