torsdag 23 september 2010

Som ett brev på posten

Häromdagen begärde jag ut mina journaler från lite olika kliniker för att kunna ha med oss när vi ska till privatläkaren den 4 oktober. Idag kom journalen från reumatologen. Den var inte så intressant att läsa men där finns i alla fall information om min blodstörning (kardiolipidantikroppar). Fler journaler borde komma, från Rmc, gynakuten samt specialistmödravården.
Dessutom kom idag en kallelse till Rmc. Vi har fått tid för besök där den 6 oktober. Alltså två dagar efter att vi ska till våra "nya" läkare. Vet inte om Rmc-besöket kommer att ge något, men vi har ju båda frikort så vi kan väl åka dit för att höra vad de har att säga om våra två misslyckade försök.

Ikväll mår jag något bättre. Det går verkligen upp och ner hur jag mår.
Tack Mia för vårt telefonsamtalet!
Tack alla ni som kommenterat mitt inlägg om att berätta för familjen. Jag har funderat och det jag vet är att jag inte kommer ta det via mejl utan antingen via telefon eller någon gång när jag träffar dom personligen.

2 kommentarer:

  1. Hej.
    Hittade in från FL.
    Jag tycker mig klura ut att även ni kanske har gått på RMC i Linköping?
    Vi fick vår son därifrån :-p

    Om du vill kanske du kan titta in hos mig.

    Önskar dig/er ALL lycka.

    SvaraRadera
  2. Det händer en del framöver, hoppas att det känns bra. Skönt också att du fattat ett beslut hur du ska göra när tiden är mogen, det brukar falla en sten från axlarna när beslutet väl är fattat.

    Ha en fin helg, kram

    SvaraRadera