måndag 15 november 2010

Borde ju inte

Jag borde absolut inte vara missnöjd efter dagens ultraljud, då jag vet att att vissa bara få ut enstaka ägg vid äggplock, men jag hade av någon anledning tänkt mig att det skulle finnas fler äggblåsor än åtta som det nu fanns.

Vid vårt förra ivf i augusti hade jag tio äggblåsor vid första ultraljudet och vid första ivfen i april hade jag vid första kontrollen bara sex blåsor. Denna gång kanske blir något mitt emellan...
Jag ska försöka tänka positivt.

Äggblåsorna kommer nu växa som bara tusan efter att jag höjt dosen ganska rejält. På onsdag är det nytt ultraljud och då hoppas jag att jag på eftermiddagen får veta när äggplock kommer att bli.

Under hela dagen idag har jag känt mig trött och nere. När det var dags att gå till kören så ville jag bara vara hemma, men jag tvingade iväg mig själv och det var väldigt bra. Det var så skönt att sjunga idag! Nästa måndag kommer jag inte kunna vara med för då borde jag vara i Göteborg så nästa gång som jag kan vara med är på uppsjungningen i kyrkan på 1a advent.

2 kommentarer:

  1. Man vet ju aldrig hur man reagerar.. Ibland så tror jag att man inte kan vara säker på VAD man reagerar över heller :-) hormoner, förväntan, hopp och rädsla i en salig röra, inte så konstigt att man blir ledsen i bland.

    Man får vara besviken och ledsen, det är ok (påminn gärna mig om 1 vecka ;-))

    Det kommer att gå bra! KRAM

    SvaraRadera
  2. Tänk positivt! Det behövs ju egentligen bara ett superfint ägg. Håller tummarna här för er, hoppas den här gången är eran!! :)
    Många varma kramar :)

    SvaraRadera