lördag 27 november 2010

Ruvardag 2

Ruvardag 2 idag och idag har jag knappt hunnit tänka på den lilla stjärnan som förhoppningsvis gör sig hemmastad i livmodern. Den har förhoppningsvis börjat att möblera och tapetserat rummet och satt upp några trevliga adventsljusstakar också...
Så här står det i den lilla folder vi fick från kliniken: " Inom två till tre dagar har det förhoppningsvis växt in i livmoderslemhinnan och blivit en graviditet. Du kan inte själv på något vis påverka detta, utan försök att leva som vanlig". Dock lättare sagt än gjort!

Idag har vi nämligen städat lägenheten inför visningen på måndag och tisdag. Allt har vi inte kunnat göra idag och vissa saker tex dammsugning måste nog göras igen på måndag. Tyvärr har det inte blivit någon adventspyntning idag som brukar vara tradition. Vi får helt enkelt ta det nästa helg när visningsdagarna är avslutade.

Är lite missnöjd att endast fem spekulanter anmält intresse, men vi får göra lägenheten än mer inbjudande så att alla fem börjar buda.

Vi var också ute en sväng i kylan då det hände ganska mycket på stan dagen före 1a advent. Klädde på mig rejält med tjockaste jackan och termobyxor så då var det inte kallt alls.

3 kommentarer:

  1. Det är kanske världens äldsta tips, men jag har hört att man ska baka bullar när spekulanterna ska komma. Det ger en hemtrevlig och inbjudande känsla. Hörde även en mäklare säga att privata foton stör spekulanten. Att de får svårt att föreställa sig lägenheten som sin egen. Vet inte om det stämmer men...

    För övrigt tror jag verkligen att du blir gravid denna gången. Kan inte förklara varför, en känsla jag har bara. Kan se framför mig inlägget där du skriver att det blev ett plus på stickan. Brukar ha rätt när jag känner på mig saker, hoppas det även är fallet denna gång!

    Ta hand om er och glad 1:a advent :)

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  2. Rebecca: Baka bullar kommer nog inte göra, men alla personliga saker år bortplockade och mer därtill. Just nu ser det riktigt kalt ut mot vad man är van vid.

    Jag hoppas så att du har rätt.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, Carlanderska ser verkligen mysigt ut! Men det är klart att vi hoppas på att vi slipper bege oss till Göteborg också....
    Det är konstigt hur klinikerna alltid säger att man ska "leva som vanligt". Det där har jag aldrig riktigt förstått då det är omöjligt....!
    Jag hoppas verkligen att det är eran tur nu, det är det enda rättvisa!
    Håller alla tummar o tår jag har!

    Många varma kramar till er :)

    SvaraRadera