onsdag 3 november 2010

Min nya kvällsrutin

Min nya kvällsrutin är en kopp Bedtime-te vid den här tiden.
Tyvärr tycker jag inte att det smakar jättegott precis.
Jag tycker dock att jag har somnat fortare på kvällen när jag druckit det. Tyvärr har jag flera nätter vaknat vid ett när mannen kommit hem och då haft svårt att somna om.

3 kommentarer:

  1. Jag har också svårt med sömnen. Det är svårt att somna och så vaknar jag tusen gånger varje natt och så drömmar jag mardrömmar eller "bara" konstiga drömmar. Drömmarna släpper liksom inte greppet om mig förrän långt in på dagarna, går som i dvala. Och jag är trött så in i norden och har inte ork till nånting, allt blir stora måsten....Och mina nära o kära har hört mig tjata om detta i evigheter så ingen orkar lyssna längre, förståelsen är snart slut känns det som....Men min älskling stöttar i alla fall, han ser ju hur jag mår på nära håll. Hoppas det blir bättre för dig snart!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Haha... Jag har bröllopstorget konstant framme. Tyvärr så stressar det mig en massa också. Och så får man kanske en skev bild av hur allmänheten planerar. Kan tänka mig att det är många planeringstokar som sitter där och skriver. Jag menar, de börjar göra inbjudningskort och ordnar kyrkomusik nästan ett år innan bröllopet. Jag som tyckte jag var lite tidig med planeringen. :) Fast å andra sidan har vi stött på lite lokalproblem för festen och det är 10 månader kvar till bröllop. Det såg så ljust ut på lokalfronten för en månad sen men nu är det mycket bokat. Suck. Hoppas bröllopet blev bra för er! :)

    SvaraRadera
  3. Åh vad fina ni var! Jättefin klänning! Det finns så mycket frågor kring det här med bröllopet, och alla grejer känns som man måste lägga så mycket tid på. Klänningen tex. Jag har inte alls någon bild av hur jag vill att min klänning ska se ut. Ja, kanske hur den inte ska se ut. Men sen är det en massa detaljer kring det, ska man sy upp en klänning osv..? Suck. Förresten, vi vill också åka till Maldiverna! Bokade ni via något kommersiellt resebolag (typ fritidsresor) eller ordnade ni mer själva? Vi tänkte vänta till typ januari/februari 2012 med att åka. Av ekonomiska skäl, men framförallt för att det ska vara den bästa säsongen på Maldiverna. Kram!

    SvaraRadera