torsdag 16 december 2010

Planlagt

Nu hoppas vi att min kropp vill vara med och samarbeta på den plan som vi på dagens läkarbesök bestämt.

Det som bestämdes är att vi så snart som möjligt kör igång med ett fullständigt ivf-försök igen. Vi kör den korta metoden igen och med samma mediciner som tidigare (Puregon och Orgalutran).
Eftersom det är julstängt på kliniken i Göteborg så får inte mensen komma förrän tidigast på nyårsafton. Kommer den före det så måste vi tyvärr vänta en månad.  Om den här planen går i lås så blir det äggplock ungefär den 12 januari.

Det känns skönt att ha en plan igen, även om när jag gick ifrån läkaren blev extrem trött och fick en sprängande huvudvärk. Alla spänningar släppte väl när vi gick därifrån och då får jag alltid ont i huvudet.

Nu ska jag försöka att njuta av julen. Det är i och för sig inte min favorithögtid, men det gäller att göra det bästa av det. Jag ska under hela julen och fram till nyårsafton knipa så att mensen inte kommer...

Jag passar också på att påminna er alla om att ni måste köpa Svenska dagbladet på tisdag!! Inte kan ni väl missa årets bästa artikel ;-)

4 kommentarer:

  1. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig16 december 2010 kl. 18:51

    Nu håller vi tummar,tår och tassar för att kroppen är med på planen och så hjälper jag till med lite extra knip! Jag ska försöka få kattdamerna att knipa också! Klart att vi inte missar årets bästa artikel!

    SvaraRadera
  2. Skönt med en ny plan!
    Knip på du - jag håller tummarna för att planen håller.

    Jag har inte Svenska dagbladet - bor alldeles för långt från Stora Staden ;)

    Tror du att du lägger en länk från bloggen?? Ja, om inte får jag anstränga mig lite extra helt enkelt.

    Kram

    SvaraRadera
  3. mamma-wannabe: Jag kommer att lägga ut en länk här på bloggen.

    SvaraRadera
  4. Fint att ni redan har en plan! Håller tummarna. Så spännande och modigt av er att ni ska vara med i en artikel! Jag ska se till att läsa SvD på tisdag!

    kram

    SvaraRadera