söndag 5 december 2010

Ruvardag 10 - Inga symtom

Det är nu som rädslan och oron träder in. Vid förra behandlingen var dag 10 den dag då hoppet försvann. Då kom nämligen de förbannande blodet. Idag har det än så länge varit lugnt på den fronten!

Som den symtomletande ruvare jag är så märkte jag igår att jag inte längre har ömma bröst. De har varit ömma sedan början av sprutbehandlingen och nu är det puts väck. Den senaste veckan har jag också känt lite molande värk i nedre delen av ryggen på höger sida. Den värken är också puts väck sedan igår. Dock är jag fortfarande kissnödig väldigt ofta och de senaste dagarna har jag haft en huvudvärk som varit lite besvärlig.

Kan man plussa utan några som helt symtom?

Jag känner mig dock ganska lugnt, även om det känns långt till torsdag och testdag. Naturligtvis vill jag inget annat än att få ett plus, men samtidigt vet jag att vi har tre stycken fina embryon i frysen.
På torsdag är det min namnsdag och ett plus skulle vara den bästa present som jag någonsin har fått.

4 kommentarer:

  1. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig5 december 2010 kl. 15:15

    Anna-dagen ska banne mig bli bästa namnsdagen någonsin! Heja heja heja!

    SvaraRadera
  2. Klart att man kan plussa uta några symtom, alla känner ju inget i början.

    Då heter du samma som mig =) Det kommer bli en fin, fin Anna-dag på torsdag, med ett starkt plus =)

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Rd 10 var en mörk dag för mig med förra gången... Skönt att dagen snart är över för din del, alla små steg är bra steg! Anna-dagen ska bli en bra dag för er!! Vi har namnsdag samma dag, skoj!

    SvaraRadera