tisdag 7 december 2010

Ruvardag 12 - Om jag fortfarande är ruvare...

I förmiddags ringde jag till Fertilitetscentrum för att höra vad de tror om mina blödningar. Barnmorskan kunde bara rekommendera mig att fortsätta med Crinone (vagiatoriegel) trots mina blödningar. Enligt henne kan man ha ganska kraftiga blödningar och ändå vara gravid. Hon vill också att jag tar ett graviditetstest som planerat på torsdag.
Under eftermiddagen har mina blödningar avtagit igen... Mensvärk hade jag i morse men sedan har den också försvunnit.Vet fortfarande varken ut eller in. Ruvartiden är verkligen helt galen!

Jag är inställd på att det blir ett minus på testet på torsdag. Allt annat än ett minus då skulle verkligen vara ett mirakel. Jag tar gärna emot ett mirakel!

För att idag tänka på lite annat har vi varit på stan en sväng och köpt lite julklappar och nu på kvällen har jag bakat lite pepparkakor. Gjorde degen redan i söndags men sedan när blodet kom tappade jag lusten att baka så degen har stått i kylen tills idag.

Ikväll blir det lite glögg (alkoholfri för mig ifall Stjärnan lever) och pepparkaka.

7 kommentarer:

  1. Hoppas på mirakel! jag blödde aldrig riktigt kraftigt under ruvningen men tillräckligt för att bli skrämd. Och det var varenda dag fram tills testdagen ungefär innan det slutade.

    SvaraRadera
  2. Hållee tummarna de går vägen för er och att de är din tur att få + på stickan! Kram

    SvaraRadera
  3. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig7 december 2010 kl. 20:19

    Vi håller tummarna och tassarna för ett mirakel på Anna-dagen!

    SvaraRadera
  4. My wife and I are now on DPO 12, ruvardag 7. Jag håller med dig, ruvartiden är verkligen helt galen!

    Jag tror på miraklen! Keep the faith!

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna stenhårt för att ett mirakel ska ske för er!

    SvaraRadera
  6. Hoppas så att det ordnar sig!!!
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Åh! Jag hoppas och håller tummarna så för att det ska lyckas trots blödningarna. Ja, ruvningen sätter verkligen en på prov.

    Kramar

    SvaraRadera