söndag 15 maj 2011

Packat väskan

Tack för alla kommentarer. Min man och jag läser alla som kommer, ibland en per minut. Sedan i torsdag har jag fått 200 kommentarer!! Helt otroligt!
Ofta läser vi dom med gråten i halsen av tacksamhet för att det finns människor, kända som okända som bryr sig om vårt öde.

Nu är väskan packad inför morgondagen. Oh, vad svårt det var att veta vad man ska ha med sig vid ett sånt här märkligt och helt groteskt tillfälle. Det blev i alla fall lite underkläder, någon t-shirt,  lite hygienartiklar, en bok att läsa, lite frukt och godis och kameran. Datorn ska också sedan packas ner.

Man har läst och hört så mycket om den så kallade BB-väskan. Den packar man med glädje och förväntan i flera veckor i förväg. I den här väskan finns det ingen form av glädje och förväntan. Bara sorg, förtvivlan och en stor dos av overklighet.

Jag får se när jag orkar och har möjlighet att uppdatera nästa gång. Vi ska vara på förlossningen klockan nio i morgonbitti. Sedan har jag ingen aning om hur lång tid själva "processen" tar. Men jag lovar  - uppdatering kommer.

Jag hoppas att vi har era tankar under morgondagen.
 Stor kram till alla.

72 kommentarer:

  1. Jag kommer vara med er i tanken imorgon! Stora Varma Kramar!

    SvaraRadera
  2. Janet Dahlgren15 maj 2011 kl. 20:13

    Ni har alla mina tankar för det ni snart ska gå igenom. Livet är så orättvist att man ibland blir chockad över våra vägar i livet! Jag sänder all min värme som finns i hjärtat till er och ber att ni i framtiden får uppleva den lyckan som ni så väl förtjänar! Även om våra vägar aldrig kommer att korsas så är alla vi barnlösa medsystrar och finns här för varandra! Kram på er från Janet

    SvaraRadera
  3. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig15 maj 2011 kl. 20:15

    Vi är med er imorgon och alla dagar. Känn nu ingen press att uppdatera bloggen, det tar du när och om du/ni orkar och vill. Vi tänker på er och skickar kramar till er båda.

    SvaraRadera
  4. Skickar massa kramar till Er båda!

    SvaraRadera
  5. ni har min tanke. all värme och styrka jag kan uppbåda.

    SvaraRadera
  6. Tankarna finns här. Idag och i morgon. Så fruktansvärt. Det ni tvingas gå igenom.

    SvaraRadera
  7. Jag tänker på er, och ska tänka lite extra i morgon. Ta hand om er så gott det går i en sån här situation. Styrkekram!

    SvaraRadera
  8. Ni finns i mina tankar dagligen och framförallt imorgon! Många många kramar till er...

    SvaraRadera
  9. Självklart kommer ni att vara i våra tankar imorgon. Skickar en massa styrkekramar till er båda!

    SvaraRadera
  10. Många, många tankar i det här oerhörda tragiska... jag kan inte ens föreställa mig hur det känns.

    SvaraRadera
  11. Jag önskar er styrka inför morgondagen. Kram till er båda!

    SvaraRadera
  12. Tänker på er hela tiden, lycka till imorgon eller hur man ska säga...
    ta hand om er!
    Massa massa kramar

    SvaraRadera
  13. Några ord finns inte i en sådan här stund, ord som man kan säga till den som går igenom det allra värsta tänkbara. Vill bara att du och din man ska veta att jag tänker på er, vi har aldrig träffats, men jag har följt din blogg och har som IVF:are varit så glad för ert plus. Du finns i mina tankar och jag hoppas att det kan bidra något till att du och din man finner styrka att ta er igenom detta. Stora, stora kramar! //Marianne

    SvaraRadera
  14. Mina tankar ligger hos er i morgon! Du är stark! Ta den tid du behöver med dutt, lyssna till ditt hjärta och sinne! Stor kram och styrka till dig!

    SvaraRadera
  15. Jag är så ledsen för er skull..

    SvaraRadera
  16. Jag kommer tänka på er imorgon. All styrka till er!

    SvaraRadera
  17. Du/Ni finns i mina och sambons tankar. Vi pratar mycket om er och det ni nu går igenom.
    Kramar i massor!

    SvaraRadera
  18. Mina tankar kommer att vara med er!
    Varma kramar

    SvaraRadera
  19. Det kan inte vara lätt att packa väskan! Hoppas att ni får lite sömn i natt.

    Ni finns i mina tankar. Massa kramar

    SvaraRadera
  20. Självklart är vi med er i tanken imorgon <3 Kramar i massor.
    Charlotta och Jonas

    SvaraRadera
  21. Jag kommer att tänka på er imorgon trots att jag inte känner er. Jag har följt din blogg ett bra tag och varit så glad för er skull och er Dutt. Det som hänt er är så orättvist och overkligt, finns inga ord. Styrkekramar till dig/er imorgon. Kram från en medmänniska

    SvaraRadera
  22. Tänker på er. Stor kram!

    SvaraRadera
  23. Jag är så ledsen för att ni tvingas gå igenom det här! Jag vet inte hur ni tänker och känner, men ett tips är att ta med något litet till bebisen. Ni blir föräldrar till en liten ängel och det är mycket tungt och ORÄTTVIST öde, men en ängel skänker väldigt mycket kärlek där ibland all mörk sorg.

    Jag sänder alla kramar jag kan till er!

    Änglamamman Cotton

    SvaraRadera
  24. Det finns ingenting som kan trösta i det här läget. Har verkligen inga ord.

    Känner dig inte, men kommer tänka på dig imorgon...

    Många, många varma tankar till er båda!

    SvaraRadera
  25. Jag och E ska tänka på er imorgon. Många styrkekramar från oss till er!

    SvaraRadera
  26. åh jag är ledsen. Stor kram!!

    SvaraRadera
  27. Ni finns i mina tankar vilket ni har gjort hela helgen.
    Så fruktansvärt & grymt de nu står inför.
    Jag håller med de som skrivit tidigare, att fota, ta avtryck ta den tid ni får och känner att ni orkar med er son/dotter. Som någon oxå nämde ta gärna med er nåt särskilt till han/henne.
    Massor med Kramar slänger med oceaner med styrka <3
    // Denise

    SvaraRadera
  28. Har inte så mycket att ta med till den lille då vi inte handlat så mycket, men hittade i alla fall en liten mjukis-ekorre som nu ligger nerpackad.

    Tack för allt stöd kära vänner!

    SvaraRadera
  29. Tänker på er! Många stora kramar

    SvaraRadera
  30. Självklart har ni mina tankar imorgon! Kram!

    SvaraRadera
  31. All styrka och värme till er.
    Kram från XB

    SvaraRadera
  32. Självklart kommer mina tankar vara med er imorgon. Det är de redan nu.

    Ibland måste jag nypa mig själv för att se att jag verkligen är vaken när jag läser dina inlägg i din blogg. För ibland undrar jag om jag drömmer allt.

    Vi har själva kämpat i så många år med hjälp av inseminationer och IVF/ICSI. Men lyckades aldrig när vi höll på. Det var en stor sorg.
    Men vi har ju lyckats med att få till det på egen hand till slut. Å, fick en välskapt dotter trots min ålder.

    Men det ni går igenom nu kan man inte jämföra med. Att först bli gravid och sedan måste avbryta det hela pga grava missbildningar.

    Kramar åter kramar till er.

    SvaraRadera
  33. Jag har tänkt på er hela helgen och kommer göra det även imorgon. Kram till er båda

    SvaraRadera
  34. Ja, ni är ofta, ofta med i tankarna. Och särskilt nu när ni måste ta farväl av lill-Dutt som ni skulle ha fått välkomna.
    Så ledsen med er och önskar att alla som finns omkring er imorgon ska säga och göra just det ni behöver.
    Varma kramar
    /Cecilia

    SvaraRadera
  35. Kramar om hårt på avstånd och hoppas ni får en fin stund med Dutt då ni kan ta farväl och berätta att han/hon för alltid kommer att vara älskad!!

    Tänker på er!

    SvaraRadera
  36. Jag hittade precis hit till din blogg och jag sitter här med gråten i halsen. Samtidigt som jag blir otroligt ledsen så blir jag så arg! Arg på livet som är fruktansvärt orättvist! Jag är själv gravid i v 29 och jag har en ständig oro att ngt ska hända det lilla livet där inne.
    Inte bara att detta händer er - ni har kämpat länge för att bli gravida. Fyfan, vad livet är orättvist!
    Mina tankar är nu med er och jag hoppas innerligt att ni en vacker dag ska få en frisk liten bebis. Hade det funnits något alls man hade kunnat göra så hade jag gjort det. Var starka och det kommer hända för er med! Massor av kramar <3

    SvaraRadera
  37. Mina tankar finns hos er och det är med ett sug i magen jag minns mitt inlägg den natten när jag väntade - just om växkeländet. Att jag måste packa det ändå, fast jag inte får träffa ett levande barn. Det är så hjärtskärande att göra. Ni behöver inte ha med er allt till Dutt nu, det kommer dagar framöver när ni kan ge henom dem. Kanske har mormor eller farmor en filt de vill ge barnbarnet? Kläder är ju tyvärr svåra att finna i rätt storlek... Men allt sånt kan göras efteråt, det är inte bråttom.

    Det kan ta en del timmar, men iom att kroppen är lite förberedd borde den kunna svara bättre på medicineringen än min gjorde. Och kanske till och med få sova hemma inatt. Ett råd är att du tar smärtlindring tidigt så att du har att grunda med och att vara beredd på att be om kräkhämmande om de ger dig morfin i musklerna, för det kan man må rätt illa av. Och om ni blir kvar över natt, be att sambon också får något att sova på... ibland tänker de inte på att den andre också kan ha svårt att orka, inte bara den som föder.

    Många många tankar idag.

    SvaraRadera
  38. Jag har följt din blogg sedan ni fick ert plus. Känns så fruktansvärt orättvist att ni ska behöva gå igenom det här. Mina tankar finns hos er den här dagen och i kväll ska jag tända ett ljus för er lilla Dutt.
    Många varma kramar

    SvaraRadera
  39. Vi tänker på er idag!

    Många varma kramar

    SvaraRadera
  40. Tänker på er idag.

    Massa kramar till er i denna sorgens tid.

    SvaraRadera
  41. Jag tänker på er. Har tänkt på er hela helgen. Detta är så fruktansvärt och borde inte få hända. Önskar jag kunde skriva något för att trösta. Men det finns ju inga ord.

    SvaraRadera
  42. Tänker på er idag!

    Många stora varma kramar!

    SvaraRadera
  43. Tänker på er!!

    Många kramar <3

    SvaraRadera
  44. Mina tankar är hos dig/er nu.
    Hoppas ni får ett fint farväl till Dutt.

    Varma kramar

    SvaraRadera
  45. Har följt er i CA tråden och vill bara säga att jag tänker på er.Har inga ord för det orättvisa ni måste gå igenom.Har själv kämpat i många år innnan vi fick vårat mirakel och jag gråter för er.Hoppas att ni får ett fint farväl av Dutt.Kram

    SvaraRadera
  46. Tänker på er.
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  47. Tänker på er! KRAM

    SvaraRadera
  48. Ni finns med mig i tanken idag! Kram Nhea

    SvaraRadera
  49. jessica&magnus16 maj 2011 kl. 10:42

    Vi tänker på er. kramar

    SvaraRadera
  50. Tänker på er i denna stund och skickar en kram.

    SvaraRadera
  51. Jag sitter här med tårarna rinnande nerför kinderna fast jag inte känner er... Önskar er styrka inför allt ni skall gå igenom! Det här måste ju vara det svåraste en människa kan vara med om och man önskar att ingen behövde göra det...

    SvaraRadera
  52. Jag har tänkt på er sedan strax efter åtta i morse. Kan inte förstå att detta händer er och att ni idag ska tvingas utstå detta. Helt fruktansvärt. Mina tankar stannar hos er under denna tuffa dag. Jag önskar er allt annat än detta...

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  53. Men gud! Jag är så fruktansvärt ledsna för er skull! Vet inte vad mer jag kan skriva. På ngt sätt kommer ni ta er igenom detta

    Kram kram kram

    SvaraRadera
  54. Mina varmaste tankar till er idag. Kram

    SvaraRadera
  55. Har inte varit in och läst några bloggar på ett tag och när jag går in här så möts jag av det fruktansvärda som har hänt er. Tårarna rinner och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vad kan lilla jag göra för att lindra er sorg - säkerligen inte ett dugg. Dock måste jag ändå få tala om att ni kommer att finnas i mina tankar, ofta, och jag önskar att ni på något vis ska ta er ur detta och komma ut starka på andra sidan. Av egen erfarenhet vet jag att man är starkare än man tror, man har liksom inget val tyvärr.
    Världens största KRAM till Er båda!!

    SvaraRadera
  56. Tänker på er hela tiden idag. Ingen borde behöva gå igenom vad ni måste uppleva nu. Många stora kramar.

    SvaraRadera
  57. Ni finns i mina tankar. Och jag önskar er styrka för att ni ska ta er igenom det här. Det här ska inte behöva hända. Stor kram till er.

    SvaraRadera
  58. Tänker på er och skickar en massa styrkekramar!

    SvaraRadera
  59. Tänker på er idag. <3
    Jag hoppas allt går så bra som det kan gå.
    Kramar

    SvaraRadera
  60. Ni finns i mina tankar!
    Det här är ofattbart, och så orättvist.

    SvaraRadera
  61. Hittade hit via en annan blogg. Känner inte dig, men sitter nu med tårar i ögonen pga det du/ni går igenom. Jag finner inte ord...

    Stor kram från Catrin

    SvaraRadera
  62. Du har mina tankar. Så fruktansvärt grymt och meningslöst. Jag hoppas du kommer komma igenom det här på ett bra sätt och hitta mening med livet snart igen. Och att du kommer få ett barn som stannar hos dig i det här livet snart.

    Jag vill också att du ska veta att din berättelse motiverar mig ännu lite mer för att slåss för ofrivilligt barnlösas rättigheter och för att landstingen inte ska få sluta behandla någon bara för att försöken är förbrukade.

    SvaraRadera
  63. Mina tankar är med er idag!! Så ledsen att ni ska behöva gå igenom detta.
    Många, många kramar!

    SvaraRadera
  64. Tänker på er och skickar stora, varma kramar! Ta hand om er <3

    SvaraRadera
  65. Ni finns i mina tankar.
    Ta hand om er! Många kramar

    SvaraRadera
  66. Ni finns i mina tankar, stora kramar

    SvaraRadera