fredag 18 maj 2012

En cache till Dutts minne

Årsdagarna är över. Ska man vara riktigt noga finns det ju några kvar ändå. Begravningen den 31 maj och sedan asksättningen den 22 juni, men de känns ändå inte lika stora (om man kan säga så).

Inför årsdagarna och igår på ettårsdagen har vi försökt att hedra, uppmärksamma och minnas Dutt så mycket som möjligt utan att det skulle bli ett firande men inte heller en allt för dyster tillställning. Jag tycker faktiskt att vi lyckade ganska bra. Jag kan inte säga att vi firade Dutt igår, utan att vi uppmärksammade hans ettårsdag. Att vi skulle fira hans ettårsdag skulle kännas helt fel.

Min album som jag jobbat med inför hans ettårsdag blev lagom klart. Alla bilder insatta och med lite text, med mina finast kråkfötter, under varje bild. Några blad finns kvar i albumet för några bilder från ettårsdagen.

Dessutom hedrade vi Dutt igår med en cache. Alltså en skattgömma som man hittar genom att använda sin gps. För några år sedan geocachade vi en hel del, men vi tappade det någonstans förra året, men har nu tagit upp det litegrann igen. Då tyckte vi också att det var en bra idé att göra en egen cache och lägga ut på Dutts ettårsdag.

Som sagt, tycker jag att vi har gjort allt vi kunnat för att få en så bra årsdag som möjligt. Ordet "bra" känns konstigt att använda i detta sammanhang, men ni förstår säkert.

Jag vill också tacka alla er som med era kommentarer uppmärksammat Dutt under dessa dagar. Jag tror att Dutt ler i sin barnhimmel över den kärlek som ni strör över hans föräldrar. TACK!!

3 kommentarer:

  1. Usch, jag kan inte låta bli att gråta när jag läser detta och tittar på den albumsidan. Jag är övertygad om att Dutt kommer få en levande syskon så småningom. Ta hand om varandra!

    SvaraRadera
  2. Ja Dutt ler där uppe! Tilsammans med sina kompisar, finns ju några stycken däruppe!
    Roligt med Cachen, verkar som en spännande sak att göra!

    SvaraRadera
  3. Härligt att ni ändå försöker få det till att inte bara vara sorgligt. Även fast det såklart är det...
    Hade jag inte bott så långt borta, hade jag gärna letat efter er cache :)

    SvaraRadera