tisdag 15 maj 2012

Störd nattsömn

Jag blir alltid sååå glad när jag blir väckt mitt i natten av att vår sååå charmiga katt sitter på sovrumsgolvet med en levande mus!

Det är jättepraktiskt med kattlucka, men musnätterna skulle jag gärna vara utan...

4 kommentarer:

  1. Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att göra ett ÄP utan smärtlindring, eller endast alvedon? Man får ju bedövning. Jag vill nämligen inte ha nåt annat än alvedon och bedövning och undrar nu om det är ett dumt val? Får man såna smärtor?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle ta all medicn som erbjuds. Jag tycker äggplock är tillräckligt jobbigt psykiskt så jag vill att det ska göra så lite ont fysiskt.
      När jag gick på rmc fick man bara Alvedon och morfin. På den klinik jag går på nu får man även bedövning "där nere". Då gör det mycket mindre ont än tidigare.
      hör med din klinik angående smärtlindringen så att ni kommer fram till något som fungerar bäst för dig.

      lycka till

      Radera
  2. Vet inte riktigt hur jag hamna på din blogg och nu läst genom ett par inlägg om dutt ingen ska behöva gå genom något ni har fått göra. Vet själv för har själv gjort en sen abort pga missbilding i v18+ han var hela 27cm lång och över 300 gram vackrare pojk har jag aldrig sett.
    Beklagar sorgen så hemskt mycket sorgen är som en skorpa åker av lite då o då och då gör det ont. Ha en fortsatt härlig tisdag

    SvaraRadera