måndag 14 maj 2012

Semester och tankar

Semester den här veckan, vilket känns skönt speciellt efter nattens dåliga sömn var det skönt att kunna ta sovmorgon. De senaste nätterna har jag sovit väldigt dåligt. Haft svårt att somna och sedan har det varit många konstiga drömmar som gjort att jag sovit otroligt.

Det är många tankar i omlopp just nu och de gör väl sig påminda även på nätterna antar jag.
Idag för ett år sedan gjorde jag något som jag klassar som bland de märkligaste saker jag gjort. Att under övervakning av barnmorska ta tre tabletter som gjorde att avbrytandet av graviditeten började. Det var verkligen gräsligt att stoppa dom tabletterna i munnen och sedan skölja ner dom med vatten. Jag minns att den barnmorskan vi träffade var vänlig och förstående och förklarade sakligt och noga hur allt skulle gå till när vi sedan efter två dagar skulle åka till förlossningen.
Jag minns att jag med gråten i halsen fick fram en fråga som jag hade funderat på sedan vi beslutade oss för avbrytandet: "Kommer bebisen var död när den kommer ut?" Hon berättar att så är fallet. En hemsk fråga som jag ändå kände att jag behövde få svar på.

Idag har jag på förmiddagen legat på alla fyra och rensat i hallonrabatten. Jag hatar verkligen kirskål!! Sedan har jag varit till sjukgymnast då jag har pirr från bäckenbenskammen och ner i benen. Jag fick en övning jag ska utföra väldigt ofta de närmaste dagarna. Det är dags för det nu så...

3 kommentarer:

  1. Det går inte ens att föreställa sig det ni varit med och inte heller det ni upplever här och nu.. Känner inte er men är ledsen för eran skull.. Hoppas hoppas att det vid nästa försök är eran tur att lyckas..
    Många kramar Ida

    SvaraRadera
  2. Har inte skrivit hos dig på ett tag, men läser alltid. Jag fattar inte hur du lyckades svälja de där giftpillrena, men vet att det inte fanns något val. Så fruktansvärt för er. Ta er igenom de här dagarna och fortsätt sedan framåt!

    SvaraRadera
  3. Hemskt att läsa detta, minns så väl när jag själv gjorde samma sak och jag tror att jag ställde ungefär samma fråga som du till sköterskan. Tror att det nog var den värsta stunden i mitt liv, då när vi verkligen påbörjade aborten. Vill aldrig, aldrig gå igenom det igen och skulle inte önska min värsta fiende denna upplevelse. :-(

    SvaraRadera