tisdag 15 maj 2012

Ytterligare en dag har gått

Även idag har det blivit lite trädgårdsarbete. Jag försöker att vinna kriget mot kirskålen, men jag får antagligen se mig besegrad...Det verkar helt hopplös att bli av med kirskålen. Har även skolat om några squash-plantor och naturligtvis även njutit av att solen och allt fågelkvitter.

Sedan blev det en riktigt långpromenad med två stopp. Först hos Dutt i minneslunden och sedan blev det en mjukglass i Folkparken. Vi trodde att vi skulle få regn på oss när himlen runt omkring oss var helt svart, men vi klarade oss.

Jag har under dagen idag varit vresig och stingslig. På något sätt känner jag att vill få den 17 maj "överstökad". Just nu sitter jag bara och väntar på att dagen ska komma så att den kan ta slut.
I morgon är den dagen då jag för ett år sedan trodde att Dutt skulle komma. Det var då som vi kom till förlossningen, men den 16e hann bli den 17e innan Dutt kom.

Dagens positiva: En blomaffär ringde och det kommer ett blomsterbud i morgonförmiddag också! Kul och spännande!

3 kommentarer:

  1. Usch, fy vad fruktansvärt det sista året varit för er. Kan inte förstå hur ni orkat ta er upp och kämpa vidare. Men det är ju det som är så fantastiskt, hoppet lämnar aldrig en människa helt, inte ens under de mörkaste perioder i livet. Men vad ni gått igenom är inte mänskligt, ingen ska behöva förlora sitt/sina barn. Önskar så att man visste varför saker händer, det vore skönt med svar många gånger. Men tyvärr är ju inte den lotten given till oss människor... Kanske är det lika bra i slutändan. Men jag är hoppfull för er skull att nästa IVF kommer resultera i ett levande syskon till Dutt och Snöis.

    Mina tankar går till er nu under denna extremt tuffa vecka, Anna.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  2. Vill bara skicka över en kram till dig!
    Förstår naturligtvis inte men jag kan ana.
    Stå ut, det ska bli ändrad ordning på saker och ting.
    /J

    SvaraRadera
  3. Den där kampen mot kirskålen är evig... Jag vet ju att du är envis, det har jag förstått! Men frågan är om man inte måste ge upp, mot kirskålen alltså.

    Visst är det märkligt, man kan åka till månen (och en hel massa andra spännande saker) - men utrota ogräs där man inte vill ha det, det kan man inte!!

    Kram på dig vännen

    SvaraRadera