måndag 11 april 2011

Fullt ös med hus

I helgen har det varit full fart. I lördag började vi vår karriär som trädgårdsmästare med att kratta löv. Då blåste det ganska mycket så krattandet kändes som ogjort arbete när löven flög all världens väg. Därför tog vi lite innejobb istället och packade upp lite kartonger. De verkar aldrig ta slut.
Igår hade vinden lugnat sig något så då blev det nästan sex timmars trädgårdsarbete! Jag var lagom mörbultad efter att vi var klara.
Vi har fortfarande några perenna buskar som ska beskäras, men det får nog vänta några dagar. Tills den värsta träningsvärken försvunnit...

Idag är jag ledig, men känner att jag inte får mycket gjort alls idag. De senaste veckorna har jag haft ont i huvudet, nacke och axlar. Ofta vaknar jag på sennatten och har ont i huvudet. Måste då ta panodil och varm vetekudde på nacken och har jag tur så har värken försvunnit på morgonen. Jag har en Tens-apparat som jag tidigare använt när jag haft besvär, men vet inte om jag vågar använda den som gravid.

När man har huvudvärk tappar man verkligen lusten att göra någonting alls.

3 kommentarer:

  1. Tens är ingen fara att använda då den både använd vid förlossning och foglossning. Vi använder den även på våra patienter med muskelsmärta.. Är ju bara som små elektriska impulser. :) Har du pacemaker ska du inte använda den.. ;)

    SvaraRadera
  2. Jag fick kraftig huvudvärk när jag väntade Lucas i v. 14-16 någonting & det blev bättre av järntabletter & ingen koffein eller te under någon vecka för att bygga upp järndepån igen. jag åt Hemofertabletter som finns på apoteket & är skonsamma mot magen. Kan vara värt att prova?

    Kram Nhea

    SvaraRadera