tisdag 5 april 2011

Längtanslådan är borta

 Sedan länge har jag ju haft en längtanslådaNu är den borta! Det låter dramatiskt, men så är det inte. Nu finns alla kläder som jag köpt i Dutt-garderoben i Dutt-rummet!! Nu saknas bara Dutt och allt annat som man behöver.

13 kommentarer:

  1. Härligt! Själv har jag lådan kvar ännu men i sommar hoppas jag få lägga in kläderna i pluppens rum.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det ser ut! Är så glad för din/er skull :)

    Jag börjar själv gå i mer "allvarliga" bebistankar. Min kille och jag har snart varit tillsammans i 6 år och har hela tiden väntat på att jag ska börja plugga, sedan plugga färdigt för att till sist få jobb och bli fasta ställs innan vi börjar försöka. Nu till sommaren ska vi gifta oss och planerar sedan att börja försöka. Hoppas såklart att få en kortare väg till graviditet än du och din man, men känner mig samtidigt nervös inför det. Hoppas bara att det ska gå bra.

    Jaha, är iaf väldigt glad för din och din makes skull, ni förtjänar det verkligen :)

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  3. Åååhh vad härligt att lådan nu förvandlats till en garderob med fina bebissaker! Mysigt!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vad härligt att se :) Kram!

    SvaraRadera
  5. Måste vara en underbar känsla! Jag vet inte om du minns mig Caaarroo på familjeliv. Vi startade resan samtidigt och äntligen har jag också fått mitt efterlängtade + är i vecka 6+2 idag! Ska på vul på fredag. Nu hoppas jag att allt går vägen och att jag också ska få ta fram min låda. :) stor kram du och maken din är värda det här till miljoner! Jag är så glad för er skull. Äntligen faller pusselbitarna på plats, katt, hus och det efterlängtade lilla barnet!

    SvaraRadera
  6. Underbart :)

    Det är inte så länge till er Dutt är här nu, det tickar ner oändligt mycket fortare än jag trodde.

    Kram

    SvaraRadera
  7. Så underbart för er.

    JAg köpte aldrig något när vi gjorde våra behnadlingar. Det tog lång tid innan jag jag köpte något alls. Jag var i vecka 28. Innan kanske jag hade köpt något litet och fårr massor till dottern.

    SvaraRadera
  8. Rebecca: Jag önskar dig all lycka med bebisgörandet. Naturligtvis ska det inte ta så lång tid som det tog för oss. Lova mig att hålla mig uppdaterad på hur det går!

    Caroline: Vad kul! Grattis. Visst är det en härlig känsla att få ett plus!
    Hoppas att allt ser bra ut på ultraljudet!

    Camilla: Sedan jag blev gravid har jag knappt köpt någonting alls. Nu är det på något sätt mer verkligt så då vågar jag inte köpa. Konstigt...

    SvaraRadera
  9. Vad mysigt att ni har ett barnrum nu i ert fina ny hus =) Roligt att lådan har fått komma upp. Min låda ligger fortfarande kvar, vågar inte göra något med den ännu, inte innan ultraljudet.

    SvaraRadera
  10. Med tiden kommer du klara av att köpa mera till bebisen.

    ju längre jag gick in i graviditeten så kändes det bättre och lättare.

    SvaraRadera
  11. Vad glad jag blir att grejorna fått flytta in i ett eget rum. När jag började läsa din blogg låg allt i lådan under sängen!

    allt gott!

    Mattias

    SvaraRadera
  12. Hej
    Min man hittade din blogg av en slump och tipsade mig. Titeln på bloggen är nästan exakt samma som min när vi kämpade. Vi lyckades på tredje IVFen och har nu en son som fyller 1 år om drygt en vecka. Helt otroligt. Kan tilläggas att även vi bor i Norrköping. :-)

    Så stort grattis och lycka till!
    /Anna

    SvaraRadera